Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant forma part de la Taula Estratègica pel llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017

Per Redacció

Participants a la primera reunió de la Taula estratègica, el passat dimecres a Tarragona

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant és una de les institucions que integren la Taula estratègica per la dinamització econòmica i la reactivació de l’ocupació mitjançant les oportunitats generades pel llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. Aquesta és una iniciativa promoguda des de l’Ajuntament de Tarragona i la Fundació Tarragona 2017, concebuda com un espai de reflexió i definició de l’estratègia de llegat d’aquest futur esdeveniment esportiu, basat en la cooperació i la innovació d’entitats públiques i privades del territori.

L’activitat de la Taula se centra en promoure el treball col·laboratiu per identificar i definir els reptes i oportunitats que aquest esdeveniment que acollirà el Camp de Tarragona l’any 2017 planteja per al desenvolupament econòmic, de reactivació de l’ocupació, i social del territori; promoure la participació ciutadana i dels centres de coneixement del territori per la recerca de solucions als reptes estratègics plantejats i impulsar projectes estratègics per assolir aquests reptes. Com a resultat del treball de la Taula, a finals de 2015 es presentarà el Pla estratègic del llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, eina que haurà de convertir-se en el full de ruta dels propers anys.

A la primera sessió plenària de la Taula, que va tenir aquest passat dimecres a la sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona, hi van ser convocats els departaments de Cultura, Esports i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. En representació d’aquests departaments, hi van assistir la regidora d’Esports, Pilar Morales; la regidora de Cultura i Patrimoni, Àngels Pérez; i els seus respectius tècnics municipals. Com a membre de la Taula, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’ha compromès a assistir a les sessions plenàries, a participar en els tallers de treball sectorials, a col·laborar en la identificació dels actors del teixit empresarial, associatiu i educatiu del municipi que puguin participar en els tallers de treball sectorials i a donar suport en la difusió de la campanya de participació ciutadana al municipi.

Comenta aquest article