Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant organitza unes sessions formatives sobre els recursos turístics del territori

Per Redacció

La primera sessió formativa es va fer aquest passat dimecres a la tarda a la sala d'actes de la Casa de la Vila de l'Hospitalet de l'Infant

La mancomunitat que vetlla pel desenvolupament integral dels municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT) organitza unes sessions de formació i informació per donar a conèixer a les empreses del sector turístic i agroalimentari de la zona els recursos turístics del territori. L’objectiu d’aquestes sessions, gratuïtes i obertes a totes les empreses que estiguin interessades en assistir, és que les empreses puguin ser prescriptores dels atractius del territori quan es relacionin amb els seus clients.

La primera sessió, que va anar a càrrec de representants de les oficines de Turisme dels tres municipis implicats en aquest projecte, va tenir lloc aquest passat dimecres a la tarda, a la sala d’actes de la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant, i va comptar amb la participació de vuit empreses turístiques del territori. En els propers dies se celebrarà una segona sessió.

La idea d’organitzar aquestes accions formatives va sorgir en el marc del Fòrum d'Opinió del sector turístic i agroalimentari de la MIDIT i a proposta també de les oficines de Turisme de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip.

Comenta aquest article