Esports

Victòria del Cambrils United, empat del FC Cambrils i derrota del Vilafortuny

Per Redacció

Futbol

Segona Catalana

Jesús Catalonia 0 - FC Cambrils 0

El Cambrils va empatar al camp del Jesús Catalonia, aconseguint un punt important fora de casa que el manté en la tretzena posició de la competició. A la primera part, el conjunt cambrilenc va tenir una ocasió molt clara per poder avançar-se al marcador i abans d'arribar a la mitja part, l'àrbitre no va xiular un penal a favor dels cambrilencs. A la segona part, el Cambrils va tenir dues ocasions més per guanyar el partit però no van tenir sort.

La setmana vinent, el Cambrils jugarà a casa contra l'Alcanar, vuitè classificat. Actualment, l'equip cambrilenc ocupa la tretzena posició amb 22 punts.

L'United es va imposar a l'Astorga en el partit disputat ahir al matí, a l'estadi municipal

Tercera Catalana

Cambrils United 2 - Unió Astorga 0

El Cambrils United va aconseguir tres punts molt importants en el partit contra la Unió Astorga, onzè classificat. La primera part va estar dominada pel conjunt cambrilenc, que va crear fins a quatre ocasions clares de gol i al minut 119, Arnau va marcar el primer gol. El partit va ser molt competitiu i a la segona part, la Unió Astorga va tenir més d'una ocasió per empatar el partit però al minut 88, Francesc va marcar el definitiu 2-0.

La propera setmana, el Cambrils United jugarà a casa de l'Alcover, sisè classificat. Actualment, l'equip cambrilenc ocupa la quarta posició amb 44 punts.

Hospitalet de l'Infant 2 - Vilafortuny 1

Derrota del Vilafortuny a casa de l'Hospitalet de l'Infant, tercer classificat de la competició. El Vilafortuny es va veure sorprès al minut quatre de la primera part amb el gol de l'equip local i al minut 16, David Mata marcava un gol en pròpia porta, fent pujar el marcador a 2-0. Al minut 33, Aleix va marcar l'únic gol a favor de l'equip cambrilenc.

La setmana vinent, el Vilafortuny jugarà a casa contra el RCF Bonavista, primer classificat de la competició. Actualment, l'equip cambrilenc ocupa la catorzena posició amb 18 punts.

El jugador cambrilenc Borja Villaverde entra a cistella davant l'oposició d'un jugador del Cantaires, en el vibrant partit disputat aquest passat dissabte al vespre

Bàsquet


CB Cambrils 68 - CB Cantaires Tortosa 70

El sènior A va tenir, aquest cap de setmana, un partit molt difícil contra el CB Cantaires, un equip que s’ha reforçat molt, fitxant jugadors estrangers, alts i de constitució molt forta. La prova és que en els últims partits els ha guanyat tots i ha passat del lloc 13è de la classificació al 5è.
Els cambrilencs van plantar cara en tot moment al CB Cantaires, van fer un bon partit, no deixant-se influir per la fortalesa física i tècnica de l’equip contrari, marcant bé els jugadors clau. En resum, el partit va ser molt igualat i no es va decidir fins a la fi del temps reglamentari en què el Cambrils hauria pogut guanyar el partit si no arriba a ser per tres decisions arbitrals en els segons finals de l’últim període que van perjudicar clarament l’equip local.
El primer període amb el resultat de (15,15) ja indica la màxima igualtat. La màxima diferència va ser de 4 punts a favor dels locals
El 2n període les coses no van anar tant bé per als locals que van arribar a perdre de 13 punts. En el minut 1 el resultat era de (19,18). Els Cantaires amb un parcial de (0,8) van agafar un avantatge de 7 punts, (19,26), minut 4. Els locals van reduir el desavantatge a 3, però un parcial dels visitants de (0,5) i posteriorment un altre de (0,8) els va conduir al descans amb un avantatge de 13 punts, (27,40).
Al llarg de tot el 3r període, els cambrilencs van anar reduint el seu desavantatge fins als 2 punts, gràcies al parcial de (23,12). A la fi del quart (50,52).
A l’inici de l´últim període, els cambrilencs amb un triple i una cistella de 2 punts, es van posar al davant de 3. En el minut 4 el resultat va ser d’empat a 57. En el 6, (62,61). En el 7, (65,61). Un parcial tortosí de (0,9) els va posar 5 punts amunt, (65,70). La resposta dels locals amb un triple va reduir el desavantatge a 2, (68,70). A partir d’aquí –inici minut 10– els àrbitres van anul·lar una cistella de 2 punts, per unes dubtoses passes prèvies del jugador cambrilenc. A continuació, els visitants van llençar 2 tirs lliures i van fallar. Els cambrilencs, amb una bona jugada –a falta de pocs segons per acabar el partit– van fer una cistella de 2, que els àrbitres van anul·lar per falta de 3 segons. Els tortosins van llençar 2 tirs lliures que van fallar. Quan ja s’acabava el temps, els cambrilencs van fer cistella de 2, la qual va ser anul·lada, novament, per 3 segons. Resultat final (68,70), amb un parcial de (18,18).
El proper cap de setmana el CB Cambrils juga a la pista de l'ASFE Sant Fruitós, el cuer del grup.


Handbol

Segona Catalana Sènior Masculí:
AEH Les Franqueses 17 – CH Cambrils 24         

Nou triomf de l’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils el que va aconseguir a la matinal d’ahir diumenge, a la pista de l’equip vallesà. Els cambrilencs van patir per poder imposar el seu joc habitual i la igualtat es va mantenir durant els primers trenta minuts, però després del descans, només hi va haver un equip a la pista i els cambrilencs van aconseguir sumar dos punts més que els refermen al capdavant de la taula.
El partit va començar amb un ritme més aviat lent i les defenses imposant-se als atacs. El domini durant els primers minuts va ser altern i cap dels dos equips va aconseguir treure avantatges significatius que els permetessin jugar amb més calma. L’atac dels cambrilencs no es va mostrar tant efectiu com altres dies, però la millor arma de l’equip aquesta temporada, va seguir funcionant a un alt nivell i els visitants fent ús de la defensa intensa i els ràpids contraatacs, aconseguien frenar els intents vallesans de posar distància entre els dos equips. Aquesta va ser la tònica que va marcar tot el primer període i la igualtat no va desaparèixer en cap moment.
El pas pels vestidors va fer reflexionar els cambrilencs, que conscients de les dificultats que trobaven en els seus atacs estàtics van concentrar els seus esforços en millorar la defensa i aprofitar totes les ocasions que poguessin disposar a la contra.
I tal i com s’havien proposat, la tàctica va funcionar a la perfecció, els vallesans van començar a xocar una vegada i una altra contra la intensa defensa visitant i el porter cambrilenc hi va ajudar, “abaixant la persiana”. Els locals només van poder sumar sis gols en tot el segon període i això va fer que els visitants, sense jugar un partit molt brillant en atac, poguessin anar posant terra de per mig i arribar als darrers minuts amb avantatges de cinc o sis gols que van fer abaixar els braços als locals, impotents durant el segon període.
Els cambrilencs mantenen una setmana més en la primera posició a la taula i la setmana vinent podrien segellar el seu pas a les fases d’ascens, depenent de la combinació de resultats. El proper cap de setmana els cambrilencs rebran a l’OAR Gràcia de Sabadell, serà dissabte a les 19h al Palau Municipal d’Esports.

Primera Catalana Sènior Femení:
HC El Perelló 35 – CH Cambrils 13

Derrota de l’equip femení en la seva visita a la pista de l’equip ebrenc. Les cambrilenques van mostrar una bona actitud, però van caure de forma contundent davant el líder del grup.
El partit es va iniciar amb l’equip local molt concentrat i conscient del que es jugava, volien aconseguir la victòria per certificar l’accés a la fase final i el primer lloc del grup, però les cambrilenques no els ho volien posar fàcil, per això durant uns minuts, la distància no superava els tres o quatre gols, però amb el pas dels minuts la defensa local va ajustar-se i les cambrilenques no van ser capaces de superar-la de cap manera, aconseguint l’equip ebrenc obrir una distància molt considerable ja abans del descans. La segona meitat va seguir amb la mateixa tònica i les locals molt fermes en defensa no van permetre que les cambrilenques aconseguissin posar-se en el partit i a poc a poc l’avantatge ebrenc es va anar ampliant fins a superar els vint gols. Al final les visitants van poder sumar alguns gols més i mantenir l’avantatge local en les mateixes xifres.
Les cambrilenques hauran de disputar els proper dies els dos darrers partits de lliga. El de la jornada final rebent la visita del CEH Vendrell i el que tenen ajornat, en que rebran la visita del CH Tortosa, encara per definir la data i hora concretes.

El Mediterrani es va imposar al Castellvell en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Futbol sala


CFS Mediterrani 7 - Castellvell 2

El Mediterrani no va patir gens per guanyar a la seva pista per 7-2 davant d'un dèbil Castellvell que, en cap moment va mostrar cap tipus de perill a la porteria defensada per Jordi.
Des de l'inici, el Mediterrani va portar la iniciativa del joc i la possessió de la pilota. Fruit d'aquest domini total del joc van arribar els dos primers gols a favor dels cambrilencs. Primer va ser Fran, després d'una jugada de combinacio de tot l'equip i el segon va ser obra d'Alexis amb un fort xut que va sorprendre al porter visitant. Amb el resultat a favor, el Mediterrani es va relaxar una mica i va començar a fer canvis. Per la seva part el Castellvell continuava sense inquietar la porteria de Jordi. Abans del descans, el Mediterrani va aconseguir augmentar la diferència al marcador gràcies a un gol de David aprofitant una assistència al segon pal i poc després, Javi Medina va fer una passada al segon pal que va introduir a la seva pròpia porteria un defensa del Castellvell. Amb el 4-0 es va arribar al descans.
A la represa i amb el partit encarrilat, el Mediterrani va sortir amb la idea de controlar el partit. Per la seva part, el Castellvell va endurir el seu joc amb la permissivitat arbitral. El debutant Cristian va anotar el cinquè gol a favor del Mediterrani amb un fort xut creuat. Poc després però, en un dels pocs xuts del Castellvell va arribar el 5-1. En els instants finals, el Mediterrani va pressionar una mica més i només la manca de punteria va evitar un resultat d'escàndol a favor dels cambrilencs. Només Marc Berzosa va ser capaç de perforar la porteria visitant amb dos gols de jugada personal. Finalment a falta de 3 segons, el Castellvell va maquillar el resultant fent el 7-2 definitiu.
Amb aquesta victòria el Mediterrani recupera la setena posició.

La Pobla de Montornès 9 - CFS Laguna 5

Contundent derrota del Laguna a la pista de la Pobla de Montornès, segon classificat del grup. En els quatre primers minuts del partit, els locals es posaven per davant en el marcador amb dos gols. L'equip cambrilenc va respondre mitjançant un gol d'Adrià Triviño, que escurçava distàncies amb el 2 a 1. Els locals però, van tornar a marcar 3 a 1, mentre que, el Laguna novament retallava diferències amb un gol de Kevin López, 3 a 2. La Pobla va fer el seu quart gol, però l'equip cambrilenc es va refer amb dues dianes, una a càrrec de Pau Anguera i una altra d'Adrià Triviño, que posaven l'empat a 4. L'equip local va tornar a posar distàncies amb dos gols, 6 a 4. Ismael del Laguna va tornar a posar emoció al partit, 6 a 5, però a partir d'aquí, la Pobla va ser molt efectiu de cara a la porteria i amb tres nous gols va sentenciar el partit.
Amb aquesta derrota, el Laguna ocupa el quart lloc de la classificació. El proper cap de setmana es desplaçarà a la pista del Torredembarra.

Hoquei

HC Valls 2 - Cambrils CH 2

El Valls va fer un partit molt defensiu i va basar el seu joc al contraatac amb alguna jugada ben trenada de tant en tant i aprofitant al màxim les jugades a pilota parada. El pes del joc el va portar el Cambrils mancant-li l'encert de cara a porta que havia tingut en altres ocasions. A tot això també cal afegir el molt bon partit del porter del Valls.
Els cambrilencs van fallar en tres faltes directes i dos penals. En cas d'haver-los materialitzat el resultat hauria estat un altre. I per finalitzar l'arbitre va ser el protagonista quan va anul·lar un gol totalment legal al Cambrils a cinc segons del final.
El Valls s'havia avançat en el marcador, al minut 6, al transformar un penal. Mig minut després, Arnau Moragas empatava el partit. El mateix Moragas feia l'1 a 2, al minut 24 i al 26 el Valls empatava de falta directa.

El Cambrils conserva el liderat del grup i amplia un punt el seu avantatge amb el Riudebitlles ja que aquest equip va perdre a la pista del Molins de Rei. El Cambrils CH jugarà el seu proper partit aquest divendres, a casa, contra el HC Piera.

Tennis taula

Primera territorial
Lira Vendrell "C" 1 - Les Barques Cambrils "A"  5
Victòria dels cambrilencs a la pista del Vendrell. L'equip es manté segon, en llocs d'ascens de categoria. Van jugar Oscar Martínez, Marc Marchante i Adam López.

Segona territorial
Dynamic System Cambrils "B" 4 - Reus Deportiu "B" 2
Triomf del Cambrils contra el Reus, que van pujar l'equip al primer lloc de la classificació, en lloc d'ascens. Van jugar Daniel Crespo, Marc Crespo i Miquel Alsina.

Tercera territorial
Autoplancha Platino Cambrils "C" 2 - Ganxets "A" 4
Derrota del Cambrils contra els Ganxets de Reus. L'equip local perd l'opció de ser campió, però manté el segon lloc de la classificació i l'ascens de categoria. Van jugar Ramón Tost, Miguel Ángel Chico i Pablo Alday de l'institut Ramon Berenguer IV de Cambrils.

Promoció base: L'equip ha quedat primer amb només una derrota en tota la lliga. L'equip està format per Irati Rus, Djordje Minakovic i Teresa Quirce de l'escola La Bòbila. Adam López de l'escola Santa Caterina de Vinyols i Pablo Alday de l'institut Ramon Berenguer IV.




Comenta aquest article