Resultats dels equips base del CB Cambrils corresponents als dies 21 i 22 de febrer

El cadet A del CB Cambrils es va imposar al Bàsquet Samà de Vilanova en el partit disputat aquest passat diumenge al matí

Cadet A masculí - interterritorial
CB Cambrils A 78 - Bàsquet Samà Vilanova 71

Victòria suada i treballada en un partit que es va resoldre després d'una pròrroga. Els cambrilencs havien anat pel davant en el marcador durant gairebé tot el partit però no aconseguien un avantatge prou ampli. Al final del primer quart es va arribar amb el resultat de 15 a 10 pels cambrilencs i al final del segon, 30 a 26 pels cambrilencs. En el tercer els avantatges es van mantenir i es va arribar al final d'aquest període amb el resultat de 50 a 47. En el quart període els vilanovins es van arribar a posar per davant en el marcador però els cambrilencs van aconseguir empatar (64 - 64) i forçar la pròrroga. En aquests cinc minuts suplementaris, el CB Cambrils es va imposar clarament en el joc i en el marcador.
Amb aquest resultat el CB Cambrils manté el segon lloc a la classificació, ara, però, sense cap més equip empatat a punts ja que fins aquest diumenge el Bàsquet Samà i el Grup Barna tenien els mateixos punts que el CB Cambrils. Aquest proper diumenge a la tarda el CB Cambrils juga a la pista del CB Igualada, equip que ocupa la quarta posició del grup a només un punt dels cambrilencs.

Cadet B masculí - nivell B segona fase

CB Calafell 52 - CB Cambrils B 64

Segona victòria del cadet B en la segona fase del nivell B que el col·loca a la part central de la taula classificatòria.

El CBCambrils preinfantil va perdre davant el Cantaires Tortosa en el partit disputat aquest passat dissabte al matí