Esports

Una dotzena de palistes participen a un clínic a les instal·lacions del CTT Cambrils

Per Redacció

El palista Rafa Monzó impartint el clínic, aquest passat dissabte al matí, a les instal·lacions del CTT Cambrils

Aquest passat dissabte es va realitzar un clínic de tennis taula a les instal·lacions del CTT Cambrils. La sessió va ser impartida per Rafa Monzó –exjugador de Super Divisió, psicòleg i pedagog– i membre de l'equip tècnic del CTT Cambrils. Al clínic hi van prendre part un total de 12 jugadors procedents de diferents poblacions com Amposta, Tortosa, Reus i Vilanova i la Geltrú, mentre que els palistes cambrilencs van desenvolupar un treball d'espàrring. L'entrenament va servir per reforçar els coneixements i les tècniques dels participants que practiquen aquest esport.

Davant la bona acollida d'aquest tipus d'entrenaments, el CTT Cambrils seguirà fent-ne un o dos al mes. A més, des del club volen agrair la presència d'un dels millors palistes de la província, Álvaro Barreneche que pertany al club de Sant Cugat.

D'altra banda, cal recordar que tots els equips del CTT Cambrils es troben situats en les primeres posicions en les seves respectives categories i, actualment, tots els equips aconseguirien l'ascens.

Comenta aquest article