Marcelo Cairo, Leandre García i Aleix Monmany copen el podi de làser 4.7 a la Carnaval Race de Port d'Aro

Els tres cambrilencs Leandre García, Marcelo Cairo i Aleix Monmany al podi en la categoria làser 4.7

Els equips de regates del Club Nàutic Cambrils van assolir uns resultats excel·lents en la seva participació a la Carnaval Race de Port d’Aro. En la categoria làser 4.7, els cambrilencs feien triplet al podi: Marcelo Cairo en primera posició, Leandre García en segon lloc i Aleix Monmany que era tercer. Ells però, no van ser els únics cambrilencs en pujar al podi: Míriam Oliva també ho feia en l'apartat femení, a més de quedar quarta en la classificació general. En la mateixa classe, Aleix Nogués i David Castro van ser novè i desè, respectivament, mentre que Georgina Rubio assolia el lloc 24.

L’esdeveniment, que arribava a la seva 27a edició, va comptar amb més de 400 regatistes, que només van poder gaudir de dues proves en total. Dissabte per poc vent es van anul·lar la majoria de les proves, mentre que l'endemà diumenge per massa vent tampoc es va poder sortir a l'aigua.

Per altra banda, en la classe làser radial, Mon Cañellas quedava segon, Alberto Guillén es quedava a les portes del podi, ja que quedava quart i, Oriol Oliva assolia la sisena posició. Pel que fa a Optimist grup 1, cal destacar la primera posició C de Miguel Cairo, mentre que en la general era onzè, Nil Subirats era el 7è, Lluís Fargas el 12è i Alicia Fras la 15a. De fet l’Alicia, el Nil i el Miguel han entrat a la selecció catalana després de finalitzar amb la d’aquest cap de setmana les sis regates classificatòries per la Copa d’Espanya, que es celebrarà a Villagarcía de Arousa, a Pontevedra, per Setmana Santa. En grup 2, Carla Vallverdú va ser assolir el lloc 11, Lucia Gascon el 41è, Lucas Olabarria el 44è, Jesús Gascón el 50è, Miguel Malo el 51è i Glòria Torné la 65a. Finalment, la parella formada per Anna Bohigas i Rosa Ribas quedaven desenes en 420.
Cal dir que dos dels oficials de regates, Joan Salvadó i Josep Maria Nogués, eren del Club Nàutic Cambrils.

Míriam Oliva, al centre del podi, va quedar primera en l'apartat femení de làser 4.7