Esports

El CB Cambrils guanya al Bàsquet Ribes en el partit ajornat d'aquest passat cap de setmana

Per Redacció

Detall del partit disputat ahir al vespre entre el CB Cambrils i el Bàsquet Ribes

Segona Catalana
CB Cambrils 76 - Bàsquet Ribes 69

Important victòria del sènior A del CB Cambrils davant el Bàsquet Ribes A en el partit ajornat d'aquest passat cap de setmana i que es va disputar ahir al vespre al Palau Municipal d'Esports. Entre el líder i el Cambrils, que és el 12è classificat, només hi ha una diferència de cinc punts. Als cambrilencs no els convé despenjar-se per mirar d'arribar a una zona còmode de la classificació.

Pel que fa al partit d'ahir, el primer període va ser força igualat, amb diferències màximes de 3 punts, i va acabar amb empat a 13 punts. En el segon període i a partir del minut 3, els visitants, amb un parcial de 0 a 12 es van posar 11 punts amunt, diferència que els cambrilencs van arribar a escurçar fins als 4 punts coincidint amb l’arribada al descans. El resultat en aquests moments era de 32 a 36.
En els dos primers minuts del tercer quart, els visitants van mantenir el seu avantatge de quatre punts. Un parcial de 9 a 0 dels locals va donar la volta al marcador i els cambrilencs es van posar al capdavant amb tres punts d’avantatge. A partir d’aquí, igualtat en el marcador fins arribar a la fi del tercer quart amb empat a 50.
En el darrer període els cambrilencs amb un parcial inicial de 10 a 3, es van situar sis punts amunt. Posteriorment van incrementar la diferència a 10 punts. El Bàsquet Ribes la va escurçar fins als 3 en el minut final del partit, que va acabar amb el resultat favorable al Cambrils per set punts de diferència.

Aquest proper dissabte el CB Cambrils juga a la pista del CB Vila-seca, el penúltim classificat del grup, on tindrà una bona ocasió per sumar dos punts més que el permetin aconseguir un lloc més còmode a la classificació.

Comenta aquest article