Esports

El Club de Tennis Regueral continua sense pistes

Per Cristina Sierra



El club entrena actualment a les instal·lacions esportives del Cambrils Badia
El 31 d’agost d’ara fa cinc anys, el Club de Tennis Regueral de Cambrils va haver de deixar d’entrenar a les pistes que tenien al Regueral a causa de les obres que s’estaven fent per construir el vial del Cavet que uneix Cambrils i Salou. En aquells moments, aquest club tenia molt de prestigi a la província i l’Ajuntament els va prometre que condicionarien les pistes de Cambrils Badia per entrenar. Cinc anys després, el Club continua sense les pistes promeses i es troba en una situació crítica a causa de la reducció del nombre de socis i altres inconvenients.

Agustí Estévez, president del club, diu que “l’Ajuntament no ha fet res des de llavors. Estem lluitant molt perquè ens donin pistes habilitades. Són molts anys lluitant i ens hem queixat i hem tingut reunions amb el Jordi Savall i el Lluís Colom, però continuem igual”. Actualment, el club com a entitat continua jugant i els deixen les pistes de Cambrils Badia per entrenar, però per jugar han d’anar al Club Tennis Salou. “Fa anys que no ens donen subvencions i és una vergonya que haguem de pagar per jugar i, a més, pagar per jugar fora de Cambrils”, comenta Estévez.

Escola i socis

La situació del Club de Tennis Regueral és crítica. Pràcticament no tenen socis, “la majoria va marxar per la manca de serveis i per la poca paraula que tenen els de l’Ajuntament. Esperàvem solucions ràpides, però, mira, així estem”.

Respecte a l’escola, ara compten amb 60 nens que entrenen uns dies a la setmana i participen en competicions a Salou. “Abans n’hi havia molts més, perquè teníem un reconeixement, érem el tercer club de tennis que havíem recollit més trofeus i teníem jugadors destacats”, afirma el president.

El desinterès de l’Ajuntament

Estévez està indignat pel tracte que rep de l’Ajuntament des que els van tancar les pistes. “Ens han promès que l’any que ve hi haurà una solució, i així ho espero, perquè estem cansats de tant d’esperar”.

L’últim capítol que va viure el club va ser el desinterès que va mostrar l’Ajuntament quan van ser convidats a la Diada de Tennis Provincial que es va celebrar a Cambrils el mes d’abril. “No va venir ningú. Venien personalitats destacades d’aquest esport i consellers i em van dir que vindria l’Oliver Klein a donar-nos suport, però a última hora de la tarda em van trucar i em van dir que no vindria ningú. No ho entenc, estem marginats pel nostre Ajuntament”.

En aquesta situació d’espera es troba el Club de Tennis Regueral. Ara només cal veure si d’aquí a un any tindran les pistes tal i com els ha promès l’Ajuntament o bé suportar més anys de marginació i entrenar a Salou com han fet fins ara.

Comenta aquest article