Esports

L'equip de regates d'Optimist del CN Cambrils competeix a la Internacional Vila de Palamós

Per Redacció

Imatge de la regata d'Optimist disputada en aigües de Palamós

L’equip de regates d’Optimist del Club Nàutic Cambrils va participar, aquest passat cap de setmana, a la International Vila de Palamós. Un campionat en el qual van prendre part 538 participants, d’entre els quals cal destacar la 67a posició final del cambrilenc Lluís Fargas. Va ser un cap de setmana molt intens, amb un impressionant ambient amb regatistes de més de 20 països, que van poder disputar quatre de les nou proves programades, ja que les jornades de dissabte i diumenge es van caracteritzar per la manca de vent. Les proves es van celebrar en grups de fins a 140 participants, on el més mínim error es pagava molt car.

Lluís Fargas va destacar per aconseguir realitzar quatre parcials entre els 25 primers. La resta de regatistes del Club Nàutic Cambrils van aconseguir les següents posicions: Miguel Cairo lloc 99, amb un excel·lent 5è parcial, Nil Subirats el lloc 176, Alicia Fras la posició 230, Dani Olabarria la posició 250, Sergi Sevil el lloc 266, Laia Vallverdú el 331, Marina Fargas la posició 388 i Carla Vallverdú la 435.

D'altra banda, l’equip de regates del Club  Nàutic Cambrils participarà, aquest proper cap de setmana, a la Regata Carnaval Race que se celebra al Club Nàutic Port d’Aro, on estarà representat per gairebé 30 regatistes i tècnics de les classes Optimist, Làser i 420.

Comenta aquest article