Carla i Marta Munté del CN Cambrils guanyadores en la categoria femenina del VI Velanium Trophy del Club Nàutic el Balís

Les germanes Carla i Marta Munté van obtenir la primera posició al Velanium Trophy del Club Nàutic el Balís

Carla i Marta Munté es van proclamar guanyadores en la categoria femenina del VI Velanium Trophy del Club Nàutic el Balís en categoria 29er. En la general, les regatistes del Club Nàutic Cambrils van assolir la posició 13. L’altra parella del CN Cambrils, formada per Francesc Molné i Miquel Armengol, van acabar en el lloc 34.

La competició va arrencar el passat dimecres, però la falta de vent va impedir que la flota, formada per més de 120 regatistes, pogués navegar. Dijous va ser un segon dia sense regates, ja que amb un vent insuficient de tres nusos, la flota es tornava a quedar a terra. Finalment, divendres, els regatistes saltaven a l’aigua amb un vent de garbí òptim per navegar. Una jornada en la qual les germanes Munté acabaven en la posició 19. El dissabte, l'última jornada de competició, la Carla i la Marta remuntaven fins al 13è lloc de la classificació, sent a més les primeres en la categoria femenina. L’entrega de premis va comptar amb la presència de Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela.