Esports

El Cambrils d'hoquei i el Club Handbol Cambrils guanyen els seus partits i mantenen el liderat

Per Redacció

El Cambrils CH va derrotar el Molins de Rei en el partit disputat aquest passat divendres al vespre al Palau Municipal d'Esports

Hoquei

Primera Catalana
Cambrils CH 6 - Molins de Rei 3

Gran victòria del Cambrils a casa contra el Molins de Rei, en un partit en què el jugador local Ruben Garcia va estar molt encertat i va firmar un hat-trick. El partit, que va reafirmar la primera posició a la lliga de l'equip cambrilenc, va ser molt net i en alguns moments, fins i tot, avorrit ja que el Molins no va saber en cap moment com trencar l'encert dels jugadors cambrilencs i no va ser fins als últims minuts finals, amb la relaxació dels locals, quan els visitants van poder fer els seus tres gols. Cal destacar que el partit el van veure unes 200 persones, donant una de les millors entrades de públic de la temporada.
El primer gol del Cambrils el va fer Ruben als 22 segons de partit de la primera part, i als minuts 5 (Arnau); 6 (Ruben); 14 (Oriol Borràs); 31 (Ruben) i 35 (Marcos) de la segona part. Per la seva banda, el Molins de Rei va marcar als minuts 44,45 i 49 de la segona part.
El Cambrils CH disputarà el següent partit el proper dissabte 28 de febrer a la pista del HC Valls.

Segona Catalana
Vilanova 4 - Cambrils CH 1


Handbol

Segona Catalana Sènior Masculí:
BM Barberà 28 – CH Cambrils 29        

L’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils va aconseguir, aquest passat dissabte, una victòria molt important en la seva visita a la pista de Barberà del Vallès. Els cambrilencs van patir moltíssim per acabar imposant-se per la mínima i enduent-se els dos punts, davant d'un treballador i rocós equip vallesà.
El partit va començar amb un xic de desencert i cap dels dos equips aconseguia portar el partit al seu terreny, així que la igualtat es mantenia intacta i durant tot el primer període es va mantenir aquesta mateixa tònica. Els cambrilencs no van ser capaços de lluir les seves millors armes, la defensa i el contraatac, durant els primers trenta minuts, però tot i així els vallesans tampoc van aprofitar la ocasió per imposar el seu joc, arribant-se al descans amb el marcador equilibrat i tot per decidir. 
El pas pels vestidors va servir de revulsiu per als cambrilencs, que van sortir a la pista conscients del que havien de fer per endur-se la victòria. La defensa visitant va començar a funcionar molt millor i ajustant les seves actuacions, van aconseguir aturar el ritme golejador dels vallesans. Poc a poc, les distàncies van anar augmentant a favor dels cambrilencs, fins als quatre o cinc gols i el partit semblava que cauria del cantó visitant amb certa claredat, però a partir de l’equador del segon període els locals es van recuperar i amb molta contundència defensiva van aconseguir frenar les ofensives cambrilenques. El marcador es va anar igualant, però els cambrilencs van saber jugar el darrer tram de l’encontre i mantenir un mínim avantatge que els va permetre acabar imposant-se i endur-se els dos punts davant el desencís local.
Els cambrilencs conserven una setmana més la primera posició a la taula i amb aquesta victòria fan un pas molt important per intentar assegurar la seva presència a les fases d’ascens, si és que no poden mantenir el primer lloc fins al final. El proper cap de setmana els cambrilencs rebran la visita del Sant Quirze, equip que se situa en quarta posició que de moment és l’únic que ha aconseguit derrotar als cambrilencs en aquesta lliga. Serà un partit realment important per acaba d’assegurar-se un lloc en les fases d’ascens i consolidar les aspiracions d’acabar la lliga en primera posició.

Primera Catalana Sènior Femení:
(Jornada de descans)

Tennis Taula

Primera Provincial
Autoplancha Platino Cambrils "A" 3 - Cornudella "A" 4
Ensopegada de l'equip cambrilenc que els pot costar el primer lloc a la classificació. Van jugar Marc Marchante, Oscar Martínez i Guillermo Servetti.

Segona Provincial
Amposta "B" 0 - Les Barques Cambrils "B" 6
L'equip continua ferm a la segona plaça de la classificació. Els jugadors més destacats van ser
Daniel Crespo, Marc Crespo i Miguel Ángel Chico.

Tercera Provincial
La Selva "C" 0 - Dynamic System Cambrils "C" 6
Contundent victòria de l'equip cambrilenc, que continua segon a la classificació. Van jugar Ramon Tost i Pablo Alday de l'institut Berenguer IV i Adam López del  col·legi Santa Caterina de Vinyols.

Promoció Provincial
Nàstic 2 - Crisart Cambrils "A" 3
L'equip manté el primer lloc a la classificació. Van jugar Djordje Minakovic de l'escola La Bòbila de Cambrils i Pablo Alday de l'institut Ramon y Berenguer IV.

Comenta aquest article