Esports

Els germans Edu i Joan Oriol fitxen pel Rapid de Bucarest de la primera divisió romanesa

Per Redacció

Imatge d'arxiu dels germans Edu i Joan Oriol

Després de rescindir els seus contractes amb el Blackpool, els germans Edu i Joan Oriol han fitxat pel Rapid Bucarest de la primera divisió romanesa. Els cambrilencs ja s'han incorporat a la disciplina de l'equip romanès que, en aquests moments, no està passant pel seu millor moment i tanca la classificació de la lliga amb només 11 punts després de 17 jornades disputades. Actualment, la lliga romanesa està aturada i es reprendrà a començaments de març.

Els futbolistes van manifestar en un mitjà de comunicació romanès que esperen guanyar-se el lloc de titulars i poder ajudar a l'equip a remuntar. "El Rapid és un gran aparador per a continuar creixent. És un dels clubs més importants de Romania ja que ha guanyat quatre lligues, tretze copes i quatre supercopes", apuntaven els jugadors.

Cinc mesos jugant amb el Blackpool

Els germans Oriol van decidir rescindir els seus contractes amb l'equip de segona divisió anglesa cinc mesos després de la seva arribada. La poca participació dels futbolistes al llarg de les primeres 25 jornades de lliga van precipitar la seva sortida del Blackpool tot i tenir un contracte per un any. El Joan va disputar 12 partits i l'Edu només 9. Per aquest motiu, els cambrilencs van reunir-se amb els directius i entrenadors del club i van rescindir els contractes de comú acord.

Comenta aquest article