Resultats dels equips base del CB Cambrils corresponents als dies 7 i 8 de febrer

El jugador cambrilenc Hèctor Ferrer controla la pilota davant els jugadors del CB Prat en el partit disputat aquest passat diumenge al matí

Cadet A masculí - interterritorial
CB Prat-Aigües del Prat A 58 - CB Cambrils A 63

Tercera victòria del CB Cambrils A dels quatre partits que es porten disputats en la fase interterritorial. Aquesta, a més, era la primera victòria fora de casa i es va haver de suar de valent per aconseguir-la. Els cambrilencs van sortir una mica adormits a la pista del Prat i en els dos primers períodes van mostrar una falta d'encert fora del comú. A la mitja part es va arribar amb el resultat de 30 a 17 a favor dels pratencs que havien arribat a tenir un avantatge de 16 punts al seu favor. Però els cambrilencs es van posar les piles i van donar la volta al partit en el tercer període en el que van aconseguir un parcial a favor de 4 a 27. Va ser tota una demostració de força i convicció la dels jugadors cambrilencs que va deixar sense reacció al conjunt pratenc. En el quart període, però, el marcador es va tornar a ajustar i el Prat també va tenir la seva reacció  que el va situar un punt amunt a falta d'un minut per acabar el partit. Dos triples consecutius del jugador cambrilenc Guillem Álvarez en aquest darrer minut de partit van sentenciar el partit que va finalitzar amb un esclat d'eufòria per part dels cambrilencs.
Amb els resultats d'aquest cap de setmana, el CB Cambrils se situa en segona posició del grup. Aquest proper cap de setmana no hi ha partit ja que la competició s'atura per Carnaval. El proper partit serà el diumenge 22 de febrer, a les 11 del matí a casa, contra el Bàsquet Samà Vilanova.

Cadet B masculí - nivell B segona fase

CB Cambrils B - CB Bàsquet Montblanc

El partit corresponent a aquesta jornada es disputarà el proper 18 d'abril.

Preinfantil masculí - nivell B segona fase
CB Cambrils - Salle Ploms

Partit ajornat

Júnior femení - Nivell A primera fase
CB Valls 82 - CB Cambrils 31

Nova derrota del júnior femení, aquest cop davant el Valls, el segon classificat del grup. El CB Cambrils continua com a penúltim del grup.

Infantil femení - nivell B segona fase
AE Claret-AAEET 40 - CB Cambrils 62

Quarta victòria de les cambrilenques en el quart partit de la segona fase que les manté com a líders de la classificació provisional del seu grup i com a únic equip imbatut.