Esports

Resultats dels equips base del Club Handbol Cambrils corresponents als dies 7 i 8 de febrer

Per Redacció

Resultats dels equips base del Club Handbol Cambrils corresponents als dies 7 i 8 de febrer:

Segona Catalana Juvenil Masculí:
CH Cambrils 37 – H Pardinyes Lleida 21      

L’equip juvenil masculí del Club Handbol Cambrils va jugar un dels millors partits del que va de lliga i va superar amb total claredat i mereixement a l’equip lleidatà.
Els lleidatans, que arribaven a Cambrils amb un punt menys que els locals, van sortir disposats a emportar-se la victòria i superar als cambrilencs en la classificació, però ràpidament els locals van demostrar que no estaven disposats a deixar escapar els dos punts en joc i amb una bona defensa i el joc ràpid habitual en atac van aconseguir obrir distàncies en el marcador, fins arribar al descans amb un bon avantatge. A l’inici del segon temps el lleidatans van tornar a apretar per intentar igualar el partit i el marcador, però els cambrilencs van mantenir la intensitat i el bon joc mostrats a la primera meitat, aconseguint una merescuda i plàcida victòria que els situa en la quarta posició de la taula, preparats per afrontar la segona volta on s’enfrontaran amb els tres primers classificats a casa i intentaran assolir l’accés a la segona fase de la competició.

Segona Catalana Cadet Masculí:

BM Polinyà 28 – CH Cambrils 18

L'equip cadet masculí del club va caure derrotat en la seva visita a la pista de l’equip vallesà, que va imposar-se des del començament.
Els cambrilencs van sortir a la pista una mica freds i els locals van saber treure profit de les circumstàncies, aconseguint ja els primers avantatges des de bon començament. Poc a poc l’equip cambrilenc es va anar despertant i el joc es va igualar. Però la bona defensa dels vallesans i la manca d’encert dels visitants en alguns moments clau, van impedir que les distàncies anessin a menys. La segona meitat va ser més igualada, però altre cop els locals van aprofitar millor les seves oportunitats i la poca claredat dels cambrilencs en els seus atacs, va acabar de sentenciar el partit.
Els cambrilencs descansen aquesta setmana i iniciaran la segona volta amb l’objectiu de consolidar-se a la part alta de la classificació i millorar el seu joc.

Escola d’handbol Vicens Andreu:
Infantil
EH Vicens Andreu 7 – H Alcover 29

Derrota de l’equip infantil a casa enfront l’equip de l’Alt Camp. Els visitants van imposar la seva superioritat física amb diversos jugadors de categoria superior i els cambrilencs van haver de esforçar-se de valent per aconseguir superar la seva defensa.

Comenta aquest article