Societat

La fregida de calçots i galeres aplega unes 500 persones al pati de la Cooperativa Agrícola

Per Redacció

La fregida de galeres i calçots es va fer, ahir al matí, al pati de la Cooperativa Agrícola

Les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola van acollir, ahir, la fregida de galeres i calçots, el primer dels actes populars relacionat amb la degustació de galeres i que forma part de les Jornades de la Galera i la Cuina Marinera, iniciades aquest passat divendres. En un matí marcat pel fred, unes 500 persones van acudir a la degustació, una quantitat sensiblement inferior a la de l'any anterior en el que es van comptabilitzar unes 800 persones.

Aquesta activitat tenia com a protagonistes els calçots i l'oli, proporcionats per la Cooperativa Agrícola, per una banda, i les galeres, facilitades per la Confraria de Pescadors. Els mateixos pescadors i els pagesos van ser els que, de bon matí, van fregir els calçots i les galeres i van servir les racions, acompanyades d’una llesca de pa torrat i d’un got de cava o aigua. Com cada any, es van instal·lar taules al pati del recinte de la Cooperativa Agrícola, on la gent va poder assaborir el maridatge d'aquests dos productes de temporada.

Comenta aquest article