La fregida de calçots i galeres aplega unes 500 persones al pati de la Cooperativa Agrícola
![]() |
La fregida de galeres i calçots es va fer, ahir al matí, al pati de la Cooperativa Agrícola |
Les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola van acollir, ahir, la fregida de galeres i calçots, el primer dels actes populars relacionat amb la degustació de galeres i que forma part de les Jornades de la Galera i la Cuina Marinera, iniciades aquest passat divendres. En un matí marcat pel fred, unes 500 persones van acudir a la degustació, una quantitat sensiblement inferior a la de l'any anterior en el que es van comptabilitzar unes 800 persones.
Aquesta activitat tenia com a protagonistes els calçots i l'oli, proporcionats per la Cooperativa Agrícola, per una banda, i les galeres, facilitades per la Confraria de Pescadors. Els mateixos pescadors i els pagesos van ser els que, de bon matí, van fregir els calçots i les galeres i van servir les racions, acompanyades duna llesca de pa torrat i dun got de cava o aigua. Com cada any, es van instal·lar taules al pati del recinte de la Cooperativa Agrícola, on la gent va poder assaborir el maridatge d'aquests dos productes de temporada.