Informació general

El primer expedient de modificació de crèdits de l'any permetrà fer més inversions en vies públiques i equipaments municipals

Per Cristina Sierra

Un moment del ple ordinari celebrat el passat dimarts

El ple ordinari celebrat el passat dimarts va aprovar el primer expedient de modificació de crèdits de l'any, que permetrà fer més inversions en equipaments municipals i vies públiques. El regidor d'Hisenda –Lluís Abella– va explicar que la partida de 246.489,05 euros que el consistori havia pressupostat amb fons propis per fer front al pagament de la sentència judicial de la Torre del Llimó s'havia inclòs dins del Pla de Barris per decisió de la Generalitat. "Hem tingut dues bones notícies per part de la Generalitat. Per una banda, hem rebut una subvenció de 67.457,10 euros dels departaments d'Ocupació i Ensenyament i, per altra banda, la Generalitat ha decidit incloure la partida de 246.489,05 euros dins del Pla de Barris", va manifestar.

Segons va apuntar el regidor, amb aquests diners de la sentència judicial es podran fer efectives les partides que estaven condicionades a la venta de terrenys. Els 246.489,05 euros s'invertiran en els equipaments de les escoles públiques (78.800 euros), en la compra de mobiliari del Vives d'Empreses (50.343,40 euros), en senyalització pública (12.000 euros), en els equipaments de la zona esportiva del parc del Nou Cambrils (4.500 euros), en el condicionament de les platges de ponent per aconseguir les banderes blaves (8.108,65 euros), en inversions en vies públiques (146.247,95 euros) i en la reparació de l'aire condicionat de la comissaria de la Policia Local (9.328,58 euros). A més, queda fixada una partida de 300.000 d'inversions en vies públiques condicionada a la possible venta de terrenys.

L'expedient de modificació de crèdits es va aprovar amb els vots favorables de l'equip de govern, de l'NMC i del regidor no adscrit Robert Benaiges i les abstencions del PSC i del regidor no adscrit Dani Pallejà.


Comenta aquest article