Contes populars gastronòmics i cuina en directe a la Torre del Port
![]() |
Carles Alcoy va oferir una sessió de contes, ahir al vespre, a la Torre del Port |
La Torre del Port va acollir, ahir al vespre, una nova activitat emmarcada en el programa de la I Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic. L'activitat d'ahir va ser una sessió de contes per adults i portava per títol "Caterina, què fas? Contes populars gastronòmics de la Mediterrània", a càrrec de Carles Alcoy. Va fer una exposició de contes populars de la Mediterrània que parlen de menjar i que, d'una manera o d'una altra fan referència a la gastronomia més popular. Hi havia contes catalans, mallorquins, sicilians, sefardites, turcs i grecs.
Tal com va explicar ell mateix a revistacambrils.cat, la sessió va estar dedicada a un amic seu, el cuiner Jean Luc Figueras, mort recentment i amb qui va sorgir la idea d'unir els contes populars amb la gastronomia i amb el que volia presentar aquest tipus de sessions de contacontes. La sessió d'ahir es va arrodonir amb cuina en directe i una degustació final amb el públic. Carles Alcoy va cuinar fetge de xai amb comí.