Informació general

Mercè Dalmau, reelegida alcaldable de CiU a les properes eleccions municipals

Per Cristina Sierra



Mercè Dalmau tornarà a encapçalar la llista de CiU a les properes eleccions municipals
L'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– ha estat reelegida com a candidata de Convergència i Unió a les properes eleccions municipals. Ahir al vespre, es va celebrar una assemblea a la seu de CDC que va comptar amb la presència de 37 militants que van ratificar Dalmau com a candidata, de manera unànime. Recordem que el passat 22 de desembre, l'alcaldessa va anunciar davant el Comitè Executiu Local la seva disposició de tornar a encapçalar la llista electoral com va fer en les eleccions de 2007 i de 2011.

En declaracions a revistacambrils.cat, l'alcaldessa ha manifestat estar "molt contenta" per la confiança dipositada pels militants del partit per tornar a ser alcaldable. Dalmau ha assegurat que aquests quatre anys de mandat "han estat molt complicats però hem sigut capaços de redreçar la situació econòmica. Hem estat responsables de les finances municipals, hem mantingut els serveis a les persones i hem gestionat el municipi pensant el el futur i garantint-ne la viabilitat”.

De cara a les eleccions del 24 de maig, l'alcaldessa ha manifestat que des de CiU es farà "la millor llista possible" per tornar a guanyar les eleccions. La llista, que ja s'està treballant, es basarà en la continuïtat del projecte que va començar CiU fa quatre anys però també comptarà amb cares noves. “Ens queden reptes importants i hem de revalidar la confiança dels cambrilencs, la d’aquells que ens han votat i la dels que sense haver-nos votat anteriorment han vist que la gestió feta al capdavant de l’Ajuntament ha estat responsable”, ha apuntat. En aquesta línia, Dalmau ha recordat que “hem estat exemple tant pel que fa als recursos com pel que fa en la denúncia d’accions i actituds que mai es toleraran amb un govern on jo, com a alcaldessa al capdavant, no penso permetre. Els cambrilencs tenen una garantia amb la nostra proposta i, sobretot amb la nostra gent”.

Per el proper mandat, l'alcaldessa ha apuntat que la línia de treball se centrarà en continuar posicionant Cambrils com el municipi referent de la Costa Daurada i treballar en la promoció del turisme familiar i esportiu. A més, un dels objectius serà el de fer noves inversions, com l'enderrocament del pont de l'N-340. "Estic convençuda que el proper mandat serà important per fer més inversions i per continuar treballant en la promoció del municipi i garantir els serveis dels ciutadans. A més, hem d'aprofitar els projectes que es faran a les poblacions veïnes, com Ferrari Land de PortAventura, per promocionar-nos", ha afirmat.

Comenta aquest article