Esports

Els germans Edu i Joan Oriol rescindeixen els seus contractes amb el Blackpool

Per Cristina Sierra

Els germans Edu i Joan Oriol en un dels primers entrenaments amb el Blackpool

Els germans Edu i Joan Oriol han decidit rescindir els seus contractes amb el Blackpool, cinc mesos després de la seva arribada a l'equip de segona divisió anglesa. La poca participació dels futbolistes al llarg de les primeres 25 jornades de lliga han precipitat la seva sortida del Blackpool tot i tenir un contracte per un any. El Joan ha disputat 12 partits i l'Edu només 9. A més, els mals resultat de l'equip també han influït en aquesta decisió, ja que el Blackpool és cuer de la lliga amb 17 punts i 3 victòries.

Els contractes s'han rescindit de comú acord amb el club després d'una reunió que van tenir els jugadors amb els directius i entrenadors. Edu i Joan Oriol tenen la carta de llibertat per a poder fitxar per un altre equip i estan rebent diferents ofertes que han de valorar. Joan Oriol vol quedar-se a jugar a Anglaterra, mentre que l'Edu s'està plantejant venir a jugar en un equip de segona divisió de la lliga espanyola.

Els germans van coincidir al Blackpool després de set anys

Edu i Joan Oriol van arribar a l'equip anglès el passat mes d'agost. El primer en arribar va ser el Joan, que venia de l'Osasuna després d'haver-hi jugat un any. Uns dies més tard, l'Edu seguia els passos del seu germà i feia oficial el seu fitxatge pel Blackpool després d'haver jugat a l'AEL Limassol de Xipre i al Khazar Lankaran de l'Azerbadjan. Amb aquesta decisió, els germans coincidien en el mateix club després de set anys: la darrera vegada havia estat al Reus Esportiu (2006-2007).

Comenta aquest article