Informació general

Oliver Klein (NMC): "Em veig amb l'NMC governant a Cambrils i jo sent alcalde"

Per Cristina Sierra

Oliver Klein, acompanyat d'Inma Sierra i els regidors Santi Gámez i Cinta Ballesté, va explicar els objectius de l'NMC a les properes eleccions municipals

El grup municipal del Nou Moviment Ciutadà (NMC) va organitzar, el passat divendres al matí, un esmorzar amb la premsa per a explicar els seus objectius de cara a les properes eleccions municipals. A l'acte de precampanya hi van assistir els tres regidors de l'NMC –Oliver Klein, Santi Gámez i Cinta Ballesté–, la presidenta –Inma Sierra– i una vintena de militants del partit.

El portaveu i cap de llista de l'NMC –Oliver Klein– va començar la seva intervenció fent una valoració dels quatre anys del govern de CiU, PP i Plic. "Ha estat una legislatura perduda per Cambrils però guanyada per l'NMC, perquè hem guanyat experiència i ens hem enfortit", va manifestar. De cara a les eleccions del 24 de maig, Oliver Klein va apuntar que, "la ciutadania dirà quins partits estan perjudicats i quins no" i va assegurar que l'objectiu del partit és "obtenir una majoria" per haver de dependre "en la menor mesura possible" dels altres partits per poder governar. "Aspirem a treure majoria", va afirmar.

"Volem la majoria per poder portar les regidories més importants del municipi"

Oliver Klein va explicar que el partit vol la majoria "per poder portar les regidories més importants del municipi". "A partir d'avui treballarem el vot a vot, barri per barri. Us prometem un candidat que s'ho creu, ara s'ho creu. Jo em veig amb l'NMC governant a Cambrils i l'Oliver Klein sent alcalde. Tinc moltes ganes de ser alcalde", va manifestar.

El líder del partit va explicar que el programa del partit per a les properes eleccions "és millor" que el de l'any 2011 i que es basa en tres eixos: "la regeneració democràtica, ni un pas enrere amb la societat del benestar i donar facilitats als emprenedors per activar l'economia".

"Tinc ganes de contribuir en un canvi a la democràcia cambrilenca, catalana i espanyola"

Oliver Klein va continuar la seva intervenció apuntant que "no hi ha cap predefinició de possibles pactes" per a governar i que l'NMC està "obert" a pactar amb qualsevol partit que "estigui d'acord amb els nostres canvis". El portaveu va assegurar que un dels objectius del seu partit és el de "reivindicar els drets que la ciutadania ha perdut" i es va mostrar molt crític amb els partits locals que estan "teledirigits" pels grans partits.

"Tinc ganes de contribuir en un canvi a la democràcia cambrilenca, catalana i espanyola. La gent de l'NMC no vota opcions majoritàries. Som un poble fort i no depenem de ningú. Volem tenir una representació bastant alta per poder adaptar les normatives. Volem agafar el fil per ser competitius i fer coses assumibles", va afirmar.

Compromís de reobrir la ràdio

Segons va explicar Oliver Klein, un dels compromisos que té el partit si guanya les eleccions és el de reobrir la ràdio. "No és un mitjà car i volem que torni a funcionar", va apuntar. De la televisió, Klein va explicar que s'hauria de canviar el model de gestió que hi havia abans de tancar-la i també s'hauria de tenir en compte el seu cost per fer-la viable. A més, un altre objectiu de l'NMC és el d'acabar el Teatre Auditori. "Al nostre programa electoral hi figuraran objectius que podem aconseguir", va assegurar Klein.

Per altra banda, els regidors Santi Gámez i Cinta Ballesté també van voler fer una valoració de la legislatura de CiU, PP i Plic. "La gent de Cambrils està molt desencantada. Crec que el polític ha d'estar més al carrer i ajudar als cambrilencs", va apuntar Ballesté. Per la seva part, Santi Gámez va assegurar  que "no podem seguir amb aquesta continuïtat" i "hem de fer coses pel poble. Es pot fer molt més".

400 simpatitzants

Actualment, l'NMC compta amb uns 400 simpatitzants i recentment, un dels militants, Carlos Cebrian, ha elaborat el codi ètic del partit. "Aquest document és una guia de treball que guiarà el funcionament de cada regidor del partit i també del propi partit. És fonamental", va apuntar Cebrian.

Comenta aquest article