Cultura

La cambrilenca Raquel Revenga presenta la seva obra "Dones" a la Rambla de l'Art

Per Cristina Sierra

Raquel Revenga amb tres de les obres de l'exposició "Dones"

La Rambla de l'Art va acollir, el passat divendres al vespre, l'exposició de pintura "Dones" de la cambrilenca Raquel Revenga. L'acte va anar a càrrec del regidor de Cultura –Francesc Garriga–, del director de la Rambla de l'Art –Antoni Badimon–, que van explicar que l'artista tenia com a referent a seu avi, ja que la va introduir al món de la pintura des de ben petita.

Acte seguit, Raquel Revenga va apuntar que quan va heretar el material del seu avi va començar a dedicar-se a la pintura de manera autodidacta però sense acabar de trobar una línia característica. La seva obra va canviar quan l'artista va començar a viatjar i va descobrir noves cultures. Uns anys més tard, l'artista va inspirar-se en les obres de la pintora reusenca Àngels Sicília per iniciar-se al món del gravat amb linòleum.

Segons explicava Raquel Revenga, "aquesta obra reflexa com sóc. Té un costat fosc, un costat més obert...Les dones que he pintat són les que m'han marcat la mirada al llarg dels meus viatges". L'exposició "Dones, formada per obres pintades en oli i acrílic sobre tela, pastel i gravats, es podrà visitar fins el 19 de març.

L'exposició està basada en les dones del món que han inspirat a l'artista

L'exposició de Raquel Revenga es podrà visitar fins el 19 de març

Comenta aquest article