Informació general

La Policia Local visita més de 260 comerços durant la campanya de seguretat de Nadal

Per Cedida

Dependències de la Policia Local de Cambrils

La Policia Local de Cambrils va visitar un total de 261 comerços entre el 15 de desembre i fins el dia 2 de gener per recordar als botiguers les mesures de prevenció i autoprotecció i atendre els seus dubtes i suggeriments. Les visites a establiments del Barri Antic, la Parellada, L'Estació, L’Eixample Port i el Port estaven emmarcades en la campanya de seguretat preventiva de Nadal "Fem un comerç segur", que cada any realitza la Policia Local de Cambrils amb l’objectiu de millorar la seguretat durant aquests dies de compres nadalenques.

Els agents van donar consells als comerciants davant del risc de robatoris i estafes i els van fer recomanacions, com per exemple,  que anessin retirant la recaptació o que els informessin ràpidament sobre qualsevol conducta o presència de persones sospitoses que observin, amb atenció especial als establiments comercials dedicats l’activitat de joieria.

Aquesta campanya es va complementar amb patrulles conjuntes de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra per les zones de més afluència comercial. El denominat Pla Grèvol es va portar a terme a Cambrils els dies 19, 22, 23, 29 i 30 de desembre i el dia 2 de gener. Tant les visites com la intensificació de la presència policial han tingut una bona acceptació per part dels botiguers.   

Comenta aquest article