Societat

La residència de gent gran Baix Camp va acollir ahir la VIII Jornada sobre Vellesa i Desenvolupament Social

Per Berta RuizLa Jornada sobre teràpies alternatives es va celebrar ahir a la residència de gent gran Baix Camp
Ahir es va celebrar la VIII Jornada sobre Vellesa i Desenvolupament Social a la residència de gent gran Baix Camp de Cambrils, que enguany girava entorn el tema "Teràpies alternatives i gent gran" dirigit a la formació sobre coneixements aplicables a treballadors d'altres residències de gent gran.

En total van ser unes 30 persones les que durant tota la jornada del matí d'ahir van seguir tota una sèrie de xerrades i tallers explicatius sobre les teràpies naturals i alternatives. A primera hora del matí es va fer la xerrada-taller "Educació corporal" sobre correccions posturals i estiraments terapèutics, que va anar a càrrec de la terapeuta corporal Pilar dels Àngels Catalan. També es va fer el taller "Flors de Bach" amb
Jaume Queralt, naturòpata i especialista en tèrapia floral amb el mètode Dr. Bach. I un taller de fitoteràpia amb Astrid van Ginkel, especialista en plantes aromàtiques i medicinals. Finalment, l'acte de cloenda va anar a càrrec d'Esperança Domènech, coordinadora assistencial UEN sociosanitària de la Fundació Vallparadís.

Aquestes han estat les vuitenes jornades organitzades per la residència Baix Camp de Cambrils juntament amb l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials, i el Departament de Benestar i Família. En altres edicions d'aquestes jornades sobre vellesa i desenvolupament social, es van tractar diferents temes com l'activitat física, l'associacionisme, l'alimentació, la malaltia d'Alhzeimer o la malaltia de Parkinson.

Comenta aquest article