Esports

Judit Estivill, classificada per a la Copa Catalana de patinatge individual

Per Camí Mendoza

Judit Estivill, al mig a l’esquerra, va quedar classificada

Els dies 16 i 17 d’octubre es va celebrar al CN Reus Ploms el Campionat de la Tardor classificatori per a la Copa Catalana individual. En aquest campionat van participar cinc patinadores del nostre club, en diferents categories: en categoria aleví, Judit Estivill; en cadet, Gisela Artigau, Núria Plana i Raquel Vicente, i en juvenil, Judit Vicente.

El dissabte es van fer els entrenaments oficials, diumenge al matí es va fer el disc curt i a la tarda el disc llarg. Per a les nostres patinadores va ser un dia una mica capgirat ja que aquelles patinadores que van fer una bona participació en el disc curt no la van fer tan bona en el disc llarg, i a l’inrevés, cosa que va provocar uns resultats una mica diferents de les expectatives que teníem.

La que sí va complir totes les expectatives va ser la Judit Estivill, de deu anys, que competia en categoria aleví. Era el seu primer campionat i tot i així va quedar la primera de la seva categoria, cosa que li proporciona poder optar directament a participar en la Copa Catalana que es farà a Viladecans (Barcelona). Les altres patinadores van obtenir les següents classificacions: en categoria cadet, Gisela Artigau va quedar cinquena, Núria Plana setena i Raquel Vicente dotzena, i en categoria juvenil, Judith Vicente va quedar quarta.

§ Bons resultats a l’Interclub de Debutants§

El passat dissabte 23 d’octubre, a Mont-roig del Camp, es va celebrar un Interclub de Debutants, entre els clubs CP Mont-roig del Camp, CN Reus Ploms, UE el Vendrell i el CP Cambrils. Hi van participar un total de 35 patinadores (10 del CP Cambrils), repartides en quatre categories. Les nostres participants van aconseguir el 50% dels trofeus i d’altres bones classificacions.

Les patinadores del club que van participar a l’Interclub

En categoria de debutants fins a 8 anys, Esther Gil va quedar primera, Emma Vicente tercera i Mireia Artigau cinquena. En categoria debutants de 9-10 anys, Sonia Gil va quedar primera, Rebeca Franqueza segona, Marina Fornós tercera i Nidia Giménez cinquena. En categoria debutants d’11-12 anys, Marta Sorribas va quedar tercera i Eva Vicente setena. I en categoria debutants de més de 13 anys, Agnès Fornós va quedar quarta.

Comenta aquest article