Esports

Vent d’Estrop - Vogadors de Cambrils inicia la seva participació a la IV Lliga Catalana de Llagut

Per Redacció



Tres equips cambrilencs van participar en la regata de Flix de la Lliga Catalana de Llagut
El passat diumenge Vent d’Estrop - Vogadors de Cambrils va iniciar la seva participació a la IV Lliga Catalana de Llagut, amb la regata celebrada a Flix. Els cambrilencs hi van participar en les categories sènior masculí i veterans femení i masculí.

Pel que fa a les tripulacions, l’equip sènior masculí va aconseguir uns molt bons resultats en la seva sèrie classificatòria en què va fer el vuitè millor temps de 12 possibles, amb un temps de 5’51’’29 en els 1.000 metres, tot hi haver-los tocat competir la seva sèrie amb els que al final serien els campions de la seva categoria, el CR Colera PPG. Els cambrilencs van superar equips amb experiència com el CN Bétulo, CR Arenys A, CR Arenys B i CR Treumal de Blanes.

Pel que fa a les altres categories, l’equip veterà femení va obtenir un discret resultat fruit de la seva inexperiència i al fet que van haver de fer la seva sèrie davant d’un equip sènior.

Finalment, l’equip veterà masculí també va aconseguir un bon resultat al fer un temps de 2’55’’97 els 500 metres, en què va acabar en vuitena posició per davant de CR Treumal de Blanes.

Enguany, el club cambrilenc té previst participar en totes les regates de la IV Lliga Catalana que els portarà per platges del litoral català com ara Badalona, Blanes, Lloret, Colera i Torredembarra. Així mateix, al setembre, se celebrarà el Campionat de Catalunya a Amposta.

Vent d’Estrop - Vogadors de Cambrils actualment compta amb una cinquantena de vogadors federats i per tal de poder fer front a les despeses de desplaçament i participació en les regates compta amb el patrocini de tres empreses: Pastisseria La Font, Vilatel i Malletas Rico SL, a part de la col·laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils, que és qui ha cedit el material (llagut, rems i remolc) per promocionar aquest esport d’arrel marinera a la nostra població.

D’altra banda, Vent d’Estrop - Vogadors de Cambrils està preparant els actes de la Festa de Sant Pere, en què hi destaquen, el dia 28 a la tarda, el Torneig de Sant Pere, en què participaran tripulacions de Torredembarra, Deltebre i Tarragona, i el 29, també a la tarda, les regates populars de Sant Pere. En aquest sentit, totes les persones que vulguin apuntar-se a aquestes regates populars podran fer la seva inscripció al Palau Municipal d’Esports i a la Confraria de Pescadors. La inscripció els donarà dret a tenir classes de rem i a participar en les regates.

Comenta aquest article