Societat

El Parc de Nadal celebrarà els seus 20 anys amb noves activitats i un espectacle final

Per Cristina Sierra

Lluís Abella i Marta Marca van presentar les activitats que es faran enguany al Parc de Nadal

Del 27 al 30 de desembre, el Palau Municipal d'Esports acollirà, un any més, el Parc de Nadal. Ahir al matí, el regidor de Festes –Lluís Abella– i la responsable del Grup Arrels –Marta Marca– van presentar els nous tallers que s'han preparat per enguany i van avançar que durant els quatre dies hi hauran diverses sorpreses, ja que aquest 2014 el parc celebra el seu 20è aniversari.

El regidor de Festes va explicar que aquest any el parc incrementarà la seva superfície i ocuparà els dos pavellons –en edicions anteriors ocupava un pavelló i mig–. A més, va avançar que hi hauran dos nous tallers que aniran a càrrec dels Xiquets de Cambrils i del departament de Medi Ambient del consistori. Abella va destacar la implicació dels voluntaris i les entitats que fan possible que el parc creixi any rere any. "És important oferir un espai de qualitat que ompli el lleure dels xiquets d'1 a 12 anys durant les vacances de Nadal", va manifestar Abella.

Tallers dedicats a l'aniversari

La 20 edició del Parc de Nadal comptarà amb una trentena de monitors i 12 voluntaris que s'encarregaran dels diferents tallers. Marta Marca va explicar que al pavelló 1 hi hauran els inflables, els tallers dels Xiquets de Cambrils i els tallers de reciclatge del departament de Medi Ambient de l'Ajuntament. La novetat d'aquesta zona és que s'instal·larà un nou inflable per a nens de 5 a 8 anys, ja que segons la responsable, en els darrers anys els nens d'aquesta franja d'edat es trobaven amb el problema que no podien gaudir dels inflables que hi havien al pavelló i que estaven pensats per als xiquets més grans.

Per altra banda, al pavelló 2 hi haurà el servei de ludoteca per als més petits i uns nou tallers que es dedicaran a l'aniversari. Com l'any passat, tots els tallers s'adaptaran perquè els menors de 5 anys puguin fer les diferents activitats i s'emportin la manualitat a casa. Marta Marca va explicar que hi hauran els tallers habituals com el de maquillatge o el de fer xapes i també n'hi hauran de nous com el de fer animals amb pinyes.

Masterclass de zumba i aeròbic i actuacions musicals per a celebrar els 20 anys del parc

Altres novetats que s'han preparat per aquesta 20 edició són les masterclass de zumba i aeròbic que es faran durant els quatre dies del parc. A més, l'estudi Giselle prepararà un ball amb la cançó 'Happy Birthday' amb tots els xiquets i xiquetes que participin al seu taller els dies 27 i 28 de desembre. Marta Marca va avançar que durant aquesta edició també hi hauran diverses sorpreses i el darrer dia tindrà lloc l'espectacle d'animació per a celebrar els 20 anys. Cal dir que la contractació de l'espectacle anirà a càrrec del consistori, que a més aporta els 13.000 euros de subvenció que rep cada any el grup Arrels per organitzar el parc.

Cinquena edició del Rodaparc

Per cinquè any consecutiu, el parc s'afegirà al Rodaparc, que permetrà als nens i nenes cambrilencs gaudir el 29 de desembre dels parcs de Vila-seca i Salou amb una de les entrades del Parc de Cambrils dels dies 27 i 28 de desembre. El preu de les entrades es manté: l'entrada d'un dia costa 4 euros i l'abonament 12 euros. Els abonaments es poden comprar al departament de Festes de l'Ajuntament o a la taquilla el primer dia d'obertura del parc.

Cal dir que el Parc de Nadal compta amb la col·laboració de les entitats Agrupament Escolta Gent de Mar, el Club d'Escacs, la Creu Roja, l'escola de dansa Estudi Giselle, els Xiquets de Cambrils; per altra banda, la Biblioteca Municipal també hi col·labora amb l'aportació de material per la ludoteca.

Comenta aquest article