Esports

L'atleta cambrilenc Òscar Gargallo, finalista al Campionat de Catalunya absolut

Per Pere FerrandoÒscar Gargallo, corrent per l'últim carril, en la final dels 110 metres tanques
L’Estadi Olímpic de Montjuïc va ser l’escenari, el passat dissabte, del LXXXVI Campionat de Catalunya Absolut. Enguany presentava un format completament diferent del tradicional. La barreja de campionat i míting cercava convertir-se en un espectacle esportiu d’alt nivell. Els atletes més destacats de Catalunya competien, a la final, amb destacats atletes de nivell estatal i internacional. Un esdeveniment que ha representat ser la festa de l’atletisme en pista català. I, enmig de tots, s’hi trobava un atleta del Club Atletisme Cambrils: l’Òscar Gargallo.

L’Òscar participava a la prova dels 110 metres tanques. L’entorn de l’Estadi Olímpic representava una motivació addicional per assolir una bona actuació. Pel matí va prendre part a la primera semifinal, en què va assolir la tercera posició amb un registre de 16”36 i amb el qual es va classificar per a la final.

A la tarda, es va posar a la línia de sortida junt amb els millors atletes catalans de l’especialitat, encapçalats per Jackson Quiñónez, actual recordista estatal de la prova i un dels millors atletes a nivell europeu. Va acabar en vuitena posició amb una millor marca de la temporada de 16”28. D’aquesta manera igualava el seu millor resultat en un Campionat de Catalunya absolut, assolit fa 9 anys, un clar exemple de longevitat esportiva.

Comenta aquest article