Cultura

S'entreguen els premis del segon Concurs de dibuix infantil i juvenil de l'Associació de veïns del barri de l'Estació

Per Berta Ruiz

Imatge de grup de tots els participants al concurs de dibuix

L'Associació de veïns del barri de l'Estació va fer l'entrega de premis, el passat dissabte al matí a la Biblioteca, de la segona edició del Concurs de dibuix de punts de llibre infantil i juvenil. Com en l'edició de l'any passat, el tema a dibuixar eren les festes del Barri la xocolatada, la bicicletada, els gegants i els nanos o qualsevol altre acte. Enguany, s'hi van presentar un total de 37 participants, una xifra superior a la de l'any passat, i es van establir tres categories en funció de l'edat.

En la categoria infantil A –de 3 a 6 anys–, el primer premi va ser per a Tino Sánchez de 3 anys, mentre que l'accèssit va ser per a Laia Julve de 5 anys. En la categoria infantil B –de 7 a 11 anys–, el primer premi va ser per a Martina Vallvé de 8 anys, l'accèssit va ser per a Clàudia Arce de 8 anys i, el premi especial va recaure en Eulàlia Canals d'11 anys. El dibuix de l'Eulàlia ha estat escollit per ser la portada del llibret del programa de les festes del Barri de l'any vinent. Finalment, en la categoria juvenil –de 12 a 15 anys–, el premi va recaure en l'única participant, Mercè Aragonès de 12 anys. El dibuix de la Mercè s'editarà com a punt de llibre que es repartirà entre els usuaris de la Biblioteca Municipal. Tots ells van rebre diferents obsequis en material didàctic, mentre que tots els xiquets participants també van ser obsequiats amb unes llaminadures de xocolata.

A l'entrega de premis hi va ser present el regidor de Cultura –Francesc Garriga–, així com la presidenta de l'Associació de veïns –Rosa M. Colom– i Fina Rovira de la junta, acompanyats de la bibliotecària Rosa M. Fusté. A més de tots ells, el jurat el completaven el regidor d'Esports i Festes –Lluís Abella–, l'interiorista i dissenyador gràfic –Lluís Pàmies– i la professora de plàstica –Roser Coma–.

En acabar l'acte d'entrega de premis, es va repartir coca entre els assistents. Per altra banda, tots els dibuixos presentats al concurs estan exposats a la planta baixa de la Biblioteca.

Comenta aquest article