Esports

Victòria del FC Cambrils i empat del Vilafortuny, sota la pluja

Per Redacció

El FC Cambrils es va imposar a l'Escola Sant Pere i Sant Pau en el partit disputat sota la pluja, aquest passat dissabte a la tarda

Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 2 - Escola Sant Pere i Sant Pau 0

Bon partit del Cambrils a casa contra l'Escola Sant Pere i Sant Pau, un dels darrers classificats de la competició. La pluja que va fer acte de presència durant tot el partit no va afectar el joc de l'equip cambrilenc, que va dominar la primera part i al minut 4, Kylian inaugurava el marcador a favor del Cambrils. Tot i tenir més ocasions clares per marcar el 2-0, els jugadors cambrilencs no van poder materialitzar les jugades i amb el resultat provisional d'1-0 s'anava al descans. A la segona part, l'Escola Sant Pere i Sant Pau va poder empatar el partit però la defensa del Cambrils ho va evitar i de seguida van tornar a agafar el ritme de la primera part. Al minut 89, Albert aconseguia el definitiu 2-0.

El proper partit de Cambrils serà diumenge 14 de desembre a casa del Tortosa, tercer classificat. Actualment, l'equip cambrilenc ocupa la tretzena posició de la classificació amb 15 punts.

Tercera Catalana

Escola Sant Pere i Sant Pau B - Cambrils United (partit suspès)

La pluja va afectar el partit que va disputar el Cambrils United a casa de l'Escola Sant Pere i Sant Pau. Els equips van poder jugar la primera part, que va acabar amb el resultat provisional d'1-0, però degut al fort aiguat l'àrbitre va decidir suspendre el partit i la segona part s'haurà de jugar en les properes setmanes.

El proper partit del Cambrils United serà d'aquí dues setmanes contra el Mas Pellicer, tretzè classificat. Actualment, l'equip cambrilenc ocupa la cinquena posició de la classificació amb 26 punts.

Vilafortuny 2 - La Selva del Camp 2

Empat del Vilafortuny a casa contra la Selva del Camp, en un partit molt igualat. L'equip visitant va ser l'encarregat d'inaugurar el marcador al minut 17 i quatre minuts més tard, Albert marcava el gol de l'empat (1-1). La Selva del Camp, davant el gol de l'equip cambrilenc, va pressionar i a minut 33 aconseguia el seu segon gol (1-2), resultat amb el que va acabar la primera part. Al minut 65 del segon temps, l'àrbitre va xiular un penal a favor del Cambrils i va expulsar un jugador de la Selva del Camp. El cambrilenc Albert va ser l'encarregat de llançar el penal i aconseguir el segon gol del Vilafortuny (2-2).

El proper partit del Vilafortuny serà el 14 de desembre a casa del Salou, desè classificat. Actualment el Vilafortuny ocupa la vuitena posició de la classificació amb 20 punts.

Futbol 7 femení
FC Cambrils 6 - Vila-seca 1

El CB Cambrils va caure derrotat davant el líder, el Nou Bàsquet Olesa, en el partit disputat ahir al matí al Palau Municipal d'Esports

Bàsquet


Sènior masculí A
CB Cambrils 73 - Nou Bàsquet Olesa 85

El sènior A va jugar aquest cap de setmana al Palau Municipal d’Esports de Cambrils contra el Nou Bàsquet Olesa A, líder indiscutible de la categoria amb només un partit perdut en tota la lliga. L’Olesa va dominar el matx de principi a fi sabent què havia de fer en cada moment, la bona defensa, el joc i el moviment ràpid de pilota i encert en el tir des de qualsevol posició, el van fer el just guanyador. Els cambrilencs sempre van anar a remolc dels olesans, moltes pèrdues de pilota i falta d’encert en situacions clares de fer cistella i sobretot des de la línea de 6,25 des de la qual només van transformar 2 triples per 9 els visitants, diferència significativa i determinant, ja que quant a cistelles de 2 punts, els locals en van fer 29 per 25 dels olesans; punts des de la línia de tirs lliures 9 per al Cambrils i 10 per a l’Olesa. El resultat final va ser de 73 a 85, derrota per 12 punts.
Quant als períodes, els cambrilencs van perdre el 1r i el 2n, van empatar el 3r i guanyar el 4t. El desenvolupament del partit va anar així:
El 1r quart va començar amb un triple dels visitants que van agafar la davantera i no la van deixar en tot el partit. Les diferències al seu favor van anar augmentant fins arribar als 9 punts, (8,17) minut 9. Una reacció dels locals la va reduir a 4, (14,18), però un triple dels olesans i un punt de tir lliure en els instants finals del període, va deixar el parcial en un (14,21), 7 punts avall per als locals.
En el 2n quart, els visitants van imposar el seu nivell amb un parcial inicial de (3,11) que els va situar 15 punts amunt, diferència que van mantenir la resta del període per acabar guanyant-lo de 17. Parcial de (13,23).
El 3r període va ser d’igualat. Els cambrilencs no van poder reduir el seu desavantatge que es va mantenir a voltant dels 17 punts, excepte en el minut 9 que va arribar als 21 punts, (44,65), màxim del partit. A la fi (48,65), 17 punts avall per als cambrilencs. Parcial de (21,21).
En l’últim període, els del Baix Camp van incrementar la pressió sobre el rival, que va permetre anar reduint el desavantatge fins als 11 punts, (69,80), minut 8. Un triple dels olesans els va situar 14 punts amunt, i va acabar amb les possibilitats de reduir encara més la diferència. A la fi, el resultat va ser de (73,85), 12 punts avall per al Cambrils que en aquest període va fer un parcial de (25,20).   

Sènior B sub25
Bàsquet l'Arboç 64 - CB Cambrils 44

El Cambrils CH va guanyar al Martinenc en el partit disputat ahir al matí al Palau Municipal d'Esports

Hoquei


Sènior 1a Catalana
Cambrils CH 8 – FC Martinenc 2

Desena jornada de lliga jugada, ahir diumenge al migdia, al Palau Municipal d'Esports de Cambrils. Una nova jornada del campionat de lliga i el primer equip del Cambrils CH no afluixa, el joc continua sent contundent, els resultats immillorables, i l’afició cada cop més entregada,
A la primera part, el Cambrils es va posar de cara el marcador amb els gols dels jugadors locals Marcos Serrano fent els dos primers gols, Arnau Moragas fent el tercer, Oriol Borràs el quart i, novament, amb un de fort xut sobre la botzina Marcos deixava el marcador en 5-0 al descans.
Només començar la segona part, el Martinenc va fer el primer gol, però aquest fet no va posar nerviosos als jugadors cambrilencs i Beto Casals en dues ocasions i Arnau Villamayor van posar al marcador el resultat de 8-1. Tot semblava que acabaria així però el Martinenc en una errada de la defensa local feia el segon gol dels visitants deixant el marcador final en 8-2.
Molt bon ambient al pavelló, molt bon joc a la pista i amb aquest resultat el Cambrils segueix una jornada més com a líder en solitari de la competició.
La propera setmana hi ha jornada de descans i el Cambrils no tornarà a jugar fins al divendres 12 de desembre al camp del Bell-lloc. 

Sènior 2a Catalana
Cerdanyola 4 - Cambrils CH 1

Victòria del CH Cambrils davant el líder, el Molins de Rei, en el vibrant partit disputat aquest passat dissabte al vespre

Handbol


Segona Catalana Sènior Masculí:
CH Cambrils 23 – CE Molins de Rei 21      

L’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils va sumar un nou triomf aquest passat dissabte i accedeix a la primera plaça de la classificació. Els cambrilencs van imposar-se en un partit jugat de poder a poder entre els dos primers classificats i en el que la defensa i la porteria cambrilenca van marcar les diferències.
Cambrilencs i molinencs van sortir plenament conscienciats de la importància del partit i amb gran intensitat. Els visitants van inaugurar el marcador, però els cambrilencs no estaven disposats a donar-los opcions i ràpidament van capgirar la situació, obtenint els primers avantatges. Els locals sustentats per una gran defensa, aconseguien controlar els atacs dels molinencs i treure ràpides contres, que acabaven en gol pràcticament sempre. Fruit d’això els locals van arribar a aconseguir quatre gols de renda poc després del primer quart d’hora (9-5). Però l’equip visitant, molt experimentat, no es va posar nerviós i en els següents minuts va tornar a igualar el partit (9-8). Els últims minuts, van ser un intercanvi de gols entre els dos conjunts, però dues intervencions del porter a llançaments de 7m dels visitants, van permetre als cambrilencs, arribar al descans amb una renda de dos gols (13-11).
El segon temps es va iniciar amb domini local i un parcial de 5-2 en els primers vuit minuts, deixava els cambrilencs en clar avantatge (18-13) per afrontar el tram final de l’encontre. Però la defensa molinenca va incrementar la seva intensitat i el ritme golejador dels locals va baixar. Els cambrilencs, però responien amb la mateixa moneda i als visitants també els costava molt sumar gols. Així la distància es va mantenir entre tres i quatre gols durant molts minuts. Els del Baix Llobregat, van aprofitar una superioritat per acostar-se a només dos gols a manca de cinc minuts pel final (21-19), però els cambrilencs van controlar perfectament els darrers minuts i es van acabar imposant merescudament, davant l’únic equip que es mantenia invicte en la categoria.
Els cambrilencs tindran ara una setmana de descans i afrontaran el següent compromís el segon cap de setmana de desembre a la complicada pista del Gavà, on intentaran continuar amb la bona línia de joc i resultats.

Primera Catalana sènior femení:
CH Cambrils 19 – Tortosa HC 33

Nova derrota de l’equip sènior femení del Club Handbol Cambrils, en l’encontre disputat ahir diumenge. Les cambrilenques van plantar cara a l’equip tortosí, però l'experiència i la qualitat de les jugadores visitants van fer que el partit es decantés del seu costat, malgrat la insistència de les jugadores locals. 
Les noies cambrilenques van sortir a la pista amb ganes de plantar cara a un rival superior, però les tortosines no estaven disposades a deixar-se sorprendre i poc a poc van aconseguir imposar el seu joc. Les cambrilenques van continuar amb el seu joc i no van defallir, però l’equip visitant no es va relaxar i la distància va anar augmentant fins al definitiu 19-33.
Les cambrilenques també tindran una setmana de descans i tornaran a la competició el segon cap de setmana de desembre, rebent al CH Móra la Nova. Una bona oportunitat per poder sumar la segona victòria de la temporada.

Futbol sala

El Mediterrani es va imposar al Vandellòs en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al palau Municipal d'Esports

Primera Divisió Catalana de Futbol sala

CFS Mediterrani 10 - CFS Vandellòs 5

El Mediterrani va aconseguir la tercera victòria a la seva pista davant del CFS Vandellòs per un resultat de 10 a 5, en un partit on el rival només va plantar cara els deu primers minuts. En els primers minuts del partit, el Mediterrani no va sortir molt endollat i el Vandellòs ho va aprofitar per fer-se amb el domini del joc. Els visitants van obtenir el seu  permi en el minut 5 de joc, aprofitant una pèrdua de pilota en defensa del Mediterrani. Amb el marcador en contra, el Mediterrani va posar setge a la porteria contrària i després de disposar de dues oportunitats claríssimes a porta buida, un córner executat per Alexis va ser desviat per un defensa contrari a l’interior de la porteria. Un minut després, David Medina va aprofitar una pilota perduda a l’interior de l’àrea visitant per avançar al Mediterrani. Però l’alegria només va durar uns instants, ja que el Vandellòs va fer el 2 a 2. A partir d’aquest moment, el Mediterrani va pujar unes marxes, i en els darrers 5 minuts de la primera part va posar la directa. Primer Dani Meler amb un fort xut creuat, després Javi Medina aprofitant una pasada d’Hèctor i finalment Hèctor al recuperar una pilota a mitja pista van deixar el marcador en 5 a 2 al descans.
A la segona meitat, el domini va continuar sent del Mediterrani, tot i que aquest domini no es transformava en gols. Va ser Hèctor de nou qui va fer pujar el 6 a 2 amb un fort xut. Poc després, David va fer el 7 a 2 aprofitant una gran assistència al segon pal d’Alexis. Amb el 7 a 2 a favor, el Mediterrani es va relaxar uns minuts, cosa que va aprofitar el Vandellòs per escurçar distàncies. Amb el 7 a 3 el Vandellòs va sortir amb porter jugador, però no els va sortir gaire bé, ja que en dues recuperacions idèntiques, Fran va fer el vuitè i novè gol de la mateixa manera, amb un xut de porteria a porteria aprofitant que el conjunt visitant no tenia porter. Marc Berzosa també es va afegir a la festa, fent el 10 a 3. Als darrers tres minuts, el Vandellòs va maquillar el resultat, primer aprofitant una pilota dividida a l’àrea del Mediterrani i després transformant un penal. El resultat final de 10 a 5 va demostrar la diferència al camp entre els dos equips.
Amb aquesta victòria, el Mediterrani recupera la sisena posició. El proper compromís serà el dia 13 de desembre a la Copa Tarragona davant La Pobla de Montornès, líder de la segona divisió.

Segona Divisó Catalana de Futbol Sala
Vila-rodona CF 8 - CFS Laguna 8

Tennis taula

Primera territorial
Salou "A" 1 - Les Barques Cambrils "A" 5
Còmode triomf de l'equip de Cambrils que segueix en la tercera posició de la classificació. Van jugar Daniel Algaba. Guillermo Servetti i el jugador de base, Marc Marchante.

Segunda territorial
Dinamyc System Cambrils "B" 5 - Mets "A" 1
Una altra còmoda victòria dels cambrilencs que són tercers a la classificació. Els jugadors més destacats van ser Marc Crespo, Daniel Crespo i Pablo Alday de l'institut Ramon Berenguer IV.

Tercera territorial
Perruqueria Crisart Cambrils "C"  5 - Mets "B" 
Nou i ampli triomf del Cambrils, amb els següents jugadors Toni Parra. Ramon Tost i Adam López del col·legi Santa Caterina de Vinyols.
L'equip de Tercera és el tercer classificat i només ha perdut un partit de lliga.

Comenta aquest article