Resultats dels equips base de futbol sala del CFS Mediterrani corresponents al 22 i 23 de novembre

Resultats dels equips base de futbol sala del CFS Mediterrani corresponents als dies 22 i 23 de novembre:

2a Divisió juvenil de futbol sala:
Castellvell 8 - CFS Mediterrani 5

Partit lluitat per part del Mediterrani, però marcat per les errades defensives dels cambrilencs, la seriositat defensiva del Castellvell i el seu gran encert de cara a la porteria.
Els gols cambrilencs van ser obra d'Arnau, Pol Masso, Cristian, Rubén (2)

2a Divisió Cadet de Futbol Sala:

Salou FS 1 - CFS Mediterrani 2

Resultat curt en el marcador, en un partit on el Mediterrani va demostrar ser molt superior al Salou. La pressió dels cambrilencs va deixar sense recursos al Salou en atac i només la mala sort, els pals i la bona actuació dels dos porters del Salou van evitar una victòria més àmplia dels cadets del CFS Mediterrani. Els gols de l'equip cambrilenc van ser obra de Dani Chaparro i Santi Leal.

1a Divisió Infantil de Futbol Sala:

Altafulla 3 - CFS Mediterrani "A" 5

Un inici de partit per oblidar de l'equip infantil "A" del Mediterrani va fer que haguessin de remuntar un 2 a 0 en contra. Un gol en pròpia porteria de l'Altafulla va fer reaccionar l'equip cambrilenc que, abans d'acabar la primera part va empatar el partit. A la segona part, la superioritat del Mediterrani es va fer notar al marcador que, al final va reflexar un 3 a 5. Els gols de l'equip de Cambrils van ser obra de Vlad, Mañas (2) i Carles Tort.

2a Divisió Infantil de Futbol Sala:
Futbolpax Tarragona 5 - CFS Mediterrani "B" 2

El Mediterrani va visitar la pista del Futbolpax amb l'esperança de treure un resultat positiu per situar-se als primers llocs de la classificació, però es va veure un equip perdut i sense idees. Amb moltes errades en defensa i en atac, això es va traduir en un derrota. Els dos gols del Mediterrani van anar a càrrec de David Muñiz i Sergi Ruiz.

Benjamí, lliga ACEFE: (ajornat)