Esports

Resultats dels equips del Club Handbol Cambrils disputats els dies 22 i 23 de novembre

Per Redacció

Resultats dels equips del Club Handbol Cambrils disputats els dies 22 i 23 de novembre:

Segona Catalana Juvenil Masculí:
CH Vilanova 30 – CH Cambrils 34      

L’equip juvenil masculí del Club Handbol Cambrils segueix en el bon camí i va sumar una nova victòria en el seu desplaçament fins a la capital del Garraf. Els locals van jugar un bon encontre i van posar les coses realment complicades a l’equip cambrilenc, però la qualitat dels visitants va acabar decantant el partit del seu cantó.
Amb la victòria els cambrilencs es consoliden a la part alta de la classificació. Els cambrilencs són quarts, amb 10 punts, i empatats amb el segon i tercer classificats. La setmana vinent els cambrilencs jugaran a casa, enfront al CH Cornellà Ràpid. A priori un encontre assequible per als locals i que ha de servir per seguir millorant i preparar l’assalt al liderat.

Segona Catalana Cadet Masculí:

CH Cerdanyola 19 – CH Cambrils 34

Tercera victòria consecutiva de l'equip cadet masculí del club, que va disputar un molt bon partit i es va emportar els dos punts de la pista vallesana. Els barcelonins van plantar cara de bon començament, però la gran actitud defensiva dels cambrilencs va permetre començar a obrir diferències en el marcador ja abans de la mitja part i afrontar un final de partit còmode amb la victòria assegurada des de feia estona.
Els cambrilencs sumen sis punts i ascendeixen al sisè lloc de la taula, confirmant la progressió en el seu joc. La setmana vinent rebran la visita del BCN Sants Ubae, un dels equips capdavanters que posarà a prova el bon moment dels cambrilencs en un partit que es preveu igualat i emocionant.

Escola d’handbol Vicens Andreu:
Aleví:
AE Vandellós-Hospitalet de l'infant 32 – Escola Handbol Vicens Andreu 42

L’equip aleví de l’escola d’handbol Vicens Andreu va començar amb bon peu la temporada i va sumar la primera victòria a la pista de l’Hospitalet de l’Infant. Els cambrilencs van quallar un bon partit i van demostrar el bon treball fet fins ara.

Benjamí:
Escola Handbol Vicens Andreu A 13 – Escola Handbol Vicens Andreu B 13

Empat en el primer partit dels equips benjamins de l’escola d’handbol. Els dos equips es van enfrontar entre ells en aquesta primera jornada i la igualtat va regnar en tot moment. Finalment repartiment de punts i felicitat en les cares dels més petits.

Comenta aquest article