Esports

Derrotes del FC Cambrils i l'United i empat fora de casa del Vilafortuny

Per Redacció

L'United va perdre a casa davant el Ràcing de Bonavista, el líder de la classificació, en el partit disputat ahir al matí a l'Estadi Municipal de Futbol

Futbol

Segona Catalana

UE Valls 2 - FC Cambrils 0

Nova derrota del FC Cambrils, en aquesta ocasió al camp del Valls per 2 a 0. Els cambrilencs s'enfrontaven a un equip que està situat en la zona mitjana de la classificació. Els locals van estar més encertats de cara a porteria i, amb un gol a cada part van sentenciar el Cambrils. Amb aquest resultat, l'equip se situa en la posició 14 del seu grup, en zona de possible descens de categoria.
El proper cap de setmana, el FC Cambrils rebrà la visita de l'Escola de Futbol de Sant Pere i Sant Pau, equip que actualment ocupa el penúltim lloc de la classificació.

Tercera Catalana

Cambrils United 0 - Racing CF Bonavista 3

L'United no va poder amb el Ràcing de Bonavista, equip que continua com a líder de la classificació. El Ràcing ja es va avançar en el marcador en el minut 7 de partit i amb el 0 a 1 es va arribar a la mitja part. Els altres dos gols van arribar en el tram final del partit amb un United que es veia impotent per crear perill a la porteria rival.
Després d'aquesta derrota, l'United se situa cinquè a la classificació. El proper cap de setmana jugarà al camp de l'Escola Futbol Sant Pere i Sant Pau.

Escola F. La Pastoreta 2 - Vilafortuny 2

Empat del Vilafortuny al camp de l'Escola F. La Pastoreta, equip que ocupa el tercer lloc de la classificació. Ben aviat, en els primers minuts del partit, els locals es van avançar en el marcador i amb l'1 a 0, es va arribar al descans. En la represa, el Vilafortuny va sortir a per l'empat i aquest va arribar uns minuts després, gràcies a un gol obra d'Albert. L'empat però, es va tornar a desfer a favor dels locals que van transformar un penal, 2 a 1. A pocs minuts del final del partit, l'equip cambrilenc aconseguia l'empat mitjançant Albert, que feia el seu segon gol i donava un punt al Vilafortuny. Amb aquest resultat, l'equip ocupa la vuitena posició del seu grup. El proper cap de setmana, es rebrà la visita de La Selva del Camp.

Bàsquet

Sènior masculí
CB Santpedor 56 - CB Cambrils 57

Aquest cap de setmana el sènior A va jugar a la pista del CB Santpedor, contra un equip que està empatat a punts amb el Cambrils. Els cambrilencs van anar al partit minvats d’efectius entre lesions i compromisos professionals, i per aquest motiu Pedro López va alinear tres cadets: Àlex Rodríguez, Guillem Álvarez i Marc Torrente.
El partit, donades les baixes no es presentava gaire bé, però s’havia de confiar amb els jugadors que hi van anar. El començament va ser sorprenent per part dels cambrilencs, ja que d’inici van fer un parcial de (0,6) que els va situar 6 punts amunt. La reacció dels locals no es va fer esperar, en el minut 4, quan el resultat era de 2 a 7, un parcial de (9,0) va capgirar el marcador i els cambrilencs van passar a estar 4 punts avall, (11,7) minut 7. Els desavantatge va incrementar-se fins als 7 punts (màxim del partit), diferència amb la què es va acabar el 1r quart, (16,9).
En el segon període, les coses van canviar una mica, els de Pedro López van reduir poc a poc les diferències, fins que en el minut 5, van empatar a 18. Un parcial (0,5) va posar els cambrilencs 5 punts amunt, (18,23), minut 7. Els santpedorencs van reduir el seu desavantatge i van posar-se 1 punt amunt, minut 10. Una cistella de 2 punts dels del Baix Camp, els va permetre acabar el període i anar al descans amb 1 punt d’avantatge, 28 a 29. Parcial (12,20).
En el tercer quart, els cambrilencs sempre van anar al davant en el marcador amb una diferència màxima de 6 punts al seu favor. En el minut 7 gràcies a un parcial de (6,0) els del Bages empataven el partit a 38 punts. Tot seguit un (0,5) dels cambrilencs els va situar 5 punts amunt, (38,43). La resta del període fins a la fi del temps reglamentari, ambdós equips van fer cistelles alternatives, per acabar amb el resultat de (41,45), 4 punts amunt per als cambrilencs. El parcial global va ser (13,16).
El darrer període molt igualat, amb diferències màximes de 3 punts a favor dels cambrilencs i de 2 per als santpedorencs, pot donar una idea de com van ser aquests 10 minuts finals de partit. En el minut 2, els locals van empatar el partit a 45 punts. A continuació els visitants es van posar 2 amunt, per després ser els locals qui agafessin els 2 d’avantatge; tornar a empatar a 49, minut 7; a 51, minut 8; a 54, minut 9 . En el minut 10 els del Bages es van posar 2 punts amunt, però un (0,3) dels cambrilencs els va portar a la victòria per (56,57). Parcial del Santpedor de (15,12).

Sènior masculí sub25
CE Maristes Montserrat 76 - CB Cambrils 57

Hoquei

PHC Sant Cugat 2 - Cambrils CH 4

Partit molt intens entre el segon i el tercer classificat a la lliga de Primera Catalana. El Cambrils va sortir molt intens i molt seriós i fruit d’aquesta intensitat, al minut dinou de la primera part, una jugada per darrere de la porteria del jugador Rubén que va fer una passada a Víctor que va xutar i aturada del porter. Però seguint la jugada pel darrere, Rubén només va haver d’empènyer la bola al fons de la porteria fent el primer gol del partit 0-1. El partit va continuar igual i al minut 20, gran xut des de la frontal de l’àrea de Rubén que batia al porter local fent pujar el segon gol al marcador 0-2. Al minut 24, a un del final de la primera part, xut des de la llunyania del Sant Cugat que significava el primer gol dels locals 1-2. A vuit segons del descans, l’àrbitre va assenyalar penal mes que dubtós en contra del Cambrils que va llençar el Sant Cugat i va aturar magistralment el porter del Cambrils Joan Tàsies arribant al descans amb el resultat de 1-2 favorable al Cambrils.
A la segona part, el Cambrils va agafar de nou el comandament del partit marcant el ritme de joc i fent les jugades de perill. Cinc minuts després de la represa, una triangulació de tot l’equip de Cambrils que Beto va finalitzar de xut col·locat fent el tercer gol visitant 1-3. Quan el marcador indicava el minut 12 de la segona part l’àrbitre va assenyalar una falta directa a favor del Cambrils per acumulació de faltes que Arnau Moragues va fallar. En la següent jugada, falta del Cambrils que va donar lloc a una falta directa a favor del Sant Cugat per acumulació i el porter cambrilenc Joan Tàsies va aturar.
A manca d’onze minuts per la finalització del partit una errada en defensa del Cambrils va deixar sol al davanter del Sant Cugat que feia pujar el 2-3 al marcador.
A partir d’aquest moment el Sant Cugat va anar a buscar l’empat però la seriositat demostrada pel Cambrils van fer impossible que l’equip local marqués cap altre gol. Semblava que el partit acabaria amb aquest resultat però a falta de dos minuts per a la finalització del partit una altra jugada molt ben trenada per tot l’equip del Cambrils va finalitzar amb un fort xut i molt bona col·locació del jugador Beto fent pujar al lluminós el 2-4 definitiu.
La propera serà el proper diumenge dia 30 a les 12 hores a casa contra el Martinenc.

Sènior B Segona Catalana:
Cambrils CH 3 – Vilaseca  5

El CH Cambrils es va imposar al Súria, en el partit disputat aquest passat dissabte al Palau Municipal d'Esports

Handbol


Segona Catalana Sènior Masculí:
CH Cambrils 26 – Himesa SA Súria 19      

L’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils va sumar una nova victòria aquest cap de setmana i es consolida al capdavant de la classificació. Els cambrilencs van imposar-se en un partit molt intens i en el que la seva gran defensa, va marcar les diferències i va impedir a l’equip surienc desenvolupar el joc al que estan habituats.
L’encontre es va iniciar amb els cambrilencs molt concentrats i marcant el ritme. Els primers minuts van ser dominats per les dues defenses (min.12, 3-1), fins que arribant a l’equador del primer període, els van poder anar afinant la punteria i el ritme golejador va pujar lleugerament. Els cambrilencs van manar en el marcador durant tota la recta final del primer temps, però l’equip surienc no donava el seu braç a tòrcer i demostrava el perquè de la seva bona classificació, així que la distància es va mantenir en dos o tres gols fins arribar al descans (11-8).
L’inici del segon temps va mantenir la mateixa tònica d’igualtat i el marcador va mantenir-se entre dos i quatre gols a favor dels cambrilencs, fins que just superat el primer terç de la segona meitat, els locals van aprofitar una doble superioritat per ampliar la diferència i situar-se amb cinc gols d’avantatge (16-11). L’equip surienc va seguir amb el seu ritme i perseverant, va aprofitar una doble exclusió dels locals per tornar-se a acostar i posar màxima emoció a l’encontre (16-14) a un quart d’hora per al final. Però a partir d’aquest moment, la defensa cambrilenca va treure tot el seu potencial i els visitants van trobar-se una muralla que els feia gairebé impossible aconseguir marcar. Poc a poc les distàncies es van anar ampliant a favor dels locals i el  tram final va ser còmode per als cambrilencs, que van arribar a situar-se amb nou gols de diferència. L’equip surienc va seguir lluitant fins al darrer instant, però nomes va aconseguir retallar lleugerament l’avantatge local i deixar el partit en el definitiu 26-19.
Amb la victòria els cambrilencs es consoliden en el segon lloc, empatats a punts amb el Molins de Rei, amb qui s’enfrontaran en el proper partit. Serà aquest dissabte dia 29 a les 20:30h al Palau d’esports de Cambrils. Una ocasió d’or per assaltar la primera plaça.

Primera Catalana Sènior Femení:
Derrota del sènior femení en el partit disputat contra el Tarragona HC, aquest passat dissabte a la tarda

CH Cambrils 15 – Tarragona HC 30


Derrota de l’equip sènior femení del Club Handbol Cambrils, en l’encontre disputat a Cambrils aquest passat dissabte. Les cambrilenques van disputar un bon encontre, però l’equip tarragoní va aconseguir imposar el seu ritme i emportar-se la victòria. 
Les noies cambrilenques van sortir a la pista amb ganes de refer-se de la derrota de la setmana passada i mostrar una bona imatge davant el seu públic. L’equip tarragoní per la seva part, va plantejar un partit molt seriós i va saber imposar el ritme que més els convenia. Les locals van seguir perseverant i en cap moment van baixar els braços, però l’equip tarragoní amb una gran defensa i aprofitant els seus atacs, va anar ampliant les distàncies.
La propera jornada les cambrilenques tornaran a jugar a casa. Serà el diumenge a les 9:15h, al Palau d’esports, on rebran la visita del H Tortosa. Un encontre difícil com aquest últim, però on les cambrilenques intentaran tornar a oferir la seva millor imatge.
 
Futbol sala

Móra d'Ebre 9 - CFS Mediterrani 5

El Mediterrani va caure derrotat a la pista del Mora d'Ebre per 9 gols a 5, deixant escapar una nova oportunitat d'apropar-se als llocs capdavanters, degut sobretot a una molt dolenta segona part on el Móra d'Ebre va saber aprofitar les nombroses errades en defensa del club cambrilenc per emportar-se la victòria.
A l'inici de la primera part, l'actuació de l'àrbitre va ser clau, amb un arbitratge totalment a favor de l'equip local. En el minut 2 de partit, Héctor va avançar al Mediterrani al robar una pilota a mitja pista i superar al porter local d'un xut creuat. A partir d'aquí però va venir la nefasta actuació de l'àrbitre, ja que d'una molt clara falta no xiulada a favor del Mediterrani, el Móra d'Ebre va aprofitar el contraatac per empatar. Tot i el cop rebut, Marc Berzosa va tornar a avançar al Mediterrani, aprofitant una gran assistència d'Alexis. Però novament l'àrbitre va tornar a afavorir al conjunt local assenyalant un penal a favor, molt protestat pel Mediterrani. Amb l'empat a 2 gols, el Mediterrani va tornar a avançar-se per tercer cop, gràcies a un xut creuat de Gerard. Novament una altra decisió arbitral va afavorir a l'equip local que va aprofitar un doble penal per empatar el partit. Poc després, el Móra va fer el quart gol, establint el 4-3 al marcador amb el qual semblava que s'arribaria al descans, però quan mancava un minut per acabar la primera part, Alexis d'un fort xut que va rebotar en un defensa contrari va empatar a 4.
La segona part va començar amb el Mediterrani dominant el joc i la pilota, però sense crear gaire perill a la porteria contrària. Tot va canviar a partir del minut 10 de la segona part, quan en tres errades defensives clamoroses de falta de concentració del Mediterrani van ser aprofitades pel Móra d'Ebre per avançar-se per 7-4. A més, acte seguit, Alexis va ser expulsat amb la segona groga. Amb el marcador en contra, el Mediterrani va sortir els minuts finals amb porter- jugador, però de nou dos errors de concentració i de falta d'atenció van condemnar l'equip cambrilenc, encaixant de manera seguida el vuitè i novè gol. Només David d'un fort xut creuat va poder maquillar el resultat, establint el 9 a 5 definitiu.
Al final del partit els jugadors del Mediterrani van acabar capcots i decebuts, conscients que havien deixat escapar una oportunitat d'or per sumar tres punts contra un equip d'inferior potencial, però que a la segona part havia aprofitat la feblesa mental del conjunt cambrilenc.
El Laguna va perdre davant el Torredembarra, en el partit disputat ahir al matí al Palau Municipal d'Esports

CFS Laguna 6 - Torredembarra A 9


Primera derrota de l'equip de la temporada. Mal partit dels cambrilencs, que van anar per darrere en el marcador durant tot el partit. Victòria més que merescuda dels blanc-i-blaus del Torredembarra, que col·loquen un quàdruple empat al capdamunt de la classificació.

Tennis taula

Segona territorial
La Selva "B" 1 - Dinamyc System Cambrils "B"
Resultat molt còmode per als cambrilencs que segueixen en el segon lloc de la classificació. Els jugadors van ser Marc Crespo, Daniel Crespo i Miquel Alsina.

Tercera territorial
Les Barques Cambrils "C" 5 - Nàstic "D" 1
Nova victòria clara per al Cambrils que se situa en la tercera posició. Els jugadors locals van ser Toni Parra, Ramón Tost i Pablo Alday de l'institut Ramon Berenguer IV.

Promoció
Perruqueria Crisart Cambrils "A" 5 - Nàstic "A" 0
Victòria contundent de l'equip que ocupa el primer lloc de la classificació. Els jugadors van ser Pablo Alday de l'institut Ramon Berenguer IV i Djordje Minakovic de l'escola La Bòbila.

Partit dels cambrilencs Pablo Alday i Djordje Minakovic contra el Nàstic

Comenta aquest article