Esports

Dues medalles d'or, una de plata i dues de bronze per als judokes cambrilencs a la Copa Catalana cadet

Per Miquel A. Díaz

Esportistes cadets dels Club Escola de Judo Dojo Cambrils que van participar a la Copa Catalana

El passat 8 de novembre al matí, a les instal·lacions del Recinte Mundet de Barcelona, es va dur a disputar la Copa Catalana de judo cadet, primer campionat a nivell català de la temporada en aquesta categoria. Amb aquesta primera competició s'inicia la lliga catalana de judo, on els joves judokes catalans lluitaran en les seves respectives categories per assolir ser els millors i poder formar part de la selecció catalana per disputar el campionat estatal.

El Club Escola de Judo Dojo Cambrils va participar amb set esportistes cadets. Emanuel Toscano va competir al pes de -81kg; Ivan Jiménez, Javier Jiménez i Aleix Serra, al pes de -60kg; Cristian Roman a -55kg i com a representants femenines, l'Ana García va competir al pes de -48kg i Maria Dorado, debutant a la competició al pes de -52kg. Per a l'Aleix, el Cristian, l'Ana i la Maria, aquest va ser el primer campionat en la categoria cadet, categoria en la qual estaran durant els tres propers anys. Per a l'Emanuel i l'Ivan aquest ja és el seu segon any cadet i per tant, ja coneixen els seus rivals.

Dues medalles d'or, una de plata i dues de bronze

Durant el matí, l'Aleix Serra i la Maria Dorado no van poder superar els combats previs i van quedar eliminats sense opció a medalla. Cristian Roman i Javier Jiménez, en les seves respectives categories, van superar amb un bon nivell tècnic tots els combats previs a la semifinal. Tot i això no van poder superar la semifinal i, després de guanyar la repesca, van aconseguir la medalla de bronze. Per la seva part, l'Ana García va disputar quatre combats previs a la final que va superar amb molta comoditat i decisió. Al combat de la final es va trobar amb la seva rival més directa en aquesta nova categoria de pes. La sort no li va acompanyar i una errada en el moment d'agafar va fer aconseguir avantatge a la seva rival per projectar-la. Així doncs, es va haver de conformar amb una merescuda medalla de plata.
L'Emanuel Toscano i l'Ivan Jiménez van disputar una competició magnífica superant tots els seus combats amb un judo espectacular tant a la lluita al terra com a la lluita de peu, aconseguint guanyar per màxima puntuació, i proclamant-se campions de -81kg i -60kg, respectivament.

El Club Escola de Judo Dojo Cambrils està satisfet dels resultats obtinguts en aquest primer rànquing de Catalunya i seguiran en aquesta línia de treball per buscar la classificació i selecció per disputar el campionat d'Espanya formant part de les files de la selecció catalana.

Comenta aquest article