Esports

Resultats dels equips del Club Handbol Cambrils disputats els dies 15 i 16 de novembre

Per Redacció

Partit disputat entre l'equip juvenil masculí del CH Cambrils i La Salle Montcada, el passat dissabte

Segona Catalana Juvenil Masculí:
CH Cambrils 38 – La Salle Montcada 26     

L’equip juvenil masculí del Club Handbol Cambrils va tornar al camí del triomf i va imposar-se amb comoditat a l’equip barceloní. Els cambrilencs van plantejar un partit ràpid i dinàmic, basat en una bona defensa i les transicions ofensives. Els barcelonins van saber contrarestar el joc cambrilenc en un principi, però la major intensitat i el domini físic dels locals, van fer que les rendes anessin creixent mica en mica, fins a sentenciar el partit. La recta final fou més relaxada i els cambrilencs van poder gaudir d’una còmoda victòria que els situa en la quarta posició de la taula, a dos punts del líder i amb els mateixos que el segon i tercer classificats.
La setmana vinent, els cambrilencs tindran un desplaçament força complicat a la pista del CH Vilanova, un equip situat a la part mitjana-alta de la classificació. Serà una bona ocasió per reafirmar les aspiracions de l’equip i consolidar-se a la part capdavantera.

Segona Catalana Cadet Masculí:

CH Cambrils 35 – CE Tortosa 14

Segona victòria consecutiva de l'equip cadet masculí del club, que va fer bons els pronòstics i va superar de forma contundent el seu rival. Els joves cambrilencs van sortir a la pista amb les idees molt clares i un bon plantejament, que els va permetre dominar l’encontre de principi a fi. Els de les Terres de l’Ebre, no van saber trobar el camí del gol i la defensa cambrilenca es va imposar en la major part dels casos, cosa que permetia les ràpides transicions dels locals i que la diferència anés creixent sense parar. Les rotacions en un i altre equip, van igualar una mica el joc i els visitants van aconseguir apropar-se lleugerament. Finalment els cambrilencs van sumar una victòria merescuda i pugen fins a la meitat de la classificació.
La setmana vinent hauran de desplaçar-se fins a Cerdanyola, amb la intenció de continuar sumant punts i demostrar el bon moment que travessen.

Escola d’handbol Vicens Andreu:

Els més petits van disputar, aquest dissabte al matí, diversos partits amistosos. Els encontres van servir per ultimar la preparació de cara a l’inici de la competició de lliga. Els jugadors dels equips prebenjamí i benjamí van desplaçar-se fins a Móra la Nova, on van gaudir de la matinal esportiva i els alevins van jugar al camp de l’Hospitalet.
Aquest proper cap de setmana, tots els equips de l’escola d’handbol iniciaran les competicions oficials en categoria benjamí i aleví, amb els següents enfrontaments:
En benjamí, els dos equips de l’escola d’handbol s’enfrontaran entre ells en aquesta primera jornada.
En aleví, els cambrilencs es desplaçaran fins a l’Hospitalet de l’infant per enfrontar-se a l’equip local.
La competició infantil, no començarà fins d’aquí uns dies.

Comenta aquest article