Cultura

La Rambla de l'Art inicia, avui, el DocuCambrils una programació estable de documentals

Per Redacció



Cartell del documental que es projectarà aquest vespre
La Rambla de l’Art – Cambrils inicia, avui, la programació estable de documentals DocuCambrils. Cada dimarts, a la sessió del vespre, s’oferiran documentals cinematogràfics de producció recent que, difícilment es podran veure en una sala de cinema. Les primeres projeccions, que s’inicien avui dimarts, seran Five Days to Dance i, Bugarach, que es podrà veure el proper dimarts dia 25 de novembre.
 
Amb l’objectiu d’ampliar l’oferta cinematogràfica a Cambrils, la sala Rambla de l'Art organitza una programació inèdita i estable de documentals cinematogràfics que es produeixen actualment i que amb molta dificultat arriben a les sales de cinema i, gairebé mai a les sales de cinema de les comarques de Tarragona. Des de la Rambla de l’Art es vol que, al menys aquestes obres surtin de Barcelona i també arribin al públic del Camp de Tarragona.

Aquestes sessions seran els dimarts en horari de vespre, al voltant de dos quarts de nou. Per a més informació es pot contactar a l’adreça electrònica abv@olwynfilms o bé al telèfon 977 36 88 38.

Comenta aquest article