Informació general

Es presenta el projecte Xarxa Clau per assolir l'èxit educatiu de l'alumnat

Per Redacció

La jornada formativa adreçada a la comunitat educativa es va fer el passat dijous al Centre Cultural

La Federació de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya (FaPaC), CREA-UB i l’Ajuntament de Cambrils van organitzar, el passat dijous, una jornada formativa per a la comunitat educativa de Cambrils, al Centre Cultural. L’activitat s’emmarca en la línia estratègica de l’orientació com a eina d’èxit escolar, que es va definir al Pla Local d’Inclusió Social de Cambrils. La jornada va comptar amb la participació de l’alcaldessa, Mercè Dalmau, i la regidora d’Ensenyament, Carmen Quintana.

A la sessió hi van assistir pares, mares i mestres dels diferents centres educatius de Cambrils. Durant la formació es van donar a conèixer les actuacions educatives d'èxit recollides als resultats finals de la recerca de més rang científic i amb més recursos sobre educació escolar realitzat a la Unió Europea, INCLUD-ED (2006-2011).

A més, es va obrir un debat i es va explicar com es poden aplicar aquestes actuacions d'èxit des de l'àmbit de les famílies a través del projecte Xarxa Clau: la implicació de les famílies clau per a l’èxit escolar, posant a l’abast de les AMPA i les famílies de l’alumnat els recursos metodològics i organitzatius necessaris. L’objectiu és crear un espai on els diferents agents que intervenen en el procés educatiu dels nens i joves puguin intercanviar coneixements, experiències i inquietuds.

Comenta aquest article