Informació general

Les segones Jornades dels Fideus Rossos s'inicien avui amb la participació de 32 restaurants

Per Cristina Sierra

D'esquerra adreta: Pep Pellicer, Mercè Dalmau, Carme Cros i Josep Lluís Castro van presentar la segona edició de les jornades, ahir al matí

L'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau–, la regidora de Promoció Econòmica –Carme Cros–, el representant de l'Associació de Restauradors de Cambrils –Pep Pellicer– i el cap de vendes de Tarragona de Damm –Josep Lluís Castro– van presentar ahir al matí la segona edició de les Jornades dels Fideus Rossos. Des d'avui i fins el proper 30 de novembre, 32 restaurants cambrilencs oferiran diferents menús amb els fideus rossos com a plat principal i maridats amb la cervesa Inèdit del grup Damm.

Mercè Dalmau i Carme Cros van destacar el bon maridatge d'aquest plat cambrilenc amb la cervesa i van agrair l'aposta del grup Damm per participar en aquestes jornades. La regidora de Promoció Econòmica també va destacar la qualitat dels restaurants cambrilencs. "Tenim un empresariat motivat, tenim productes de proximitat gràcies a la Confraria de Pescadors i la Cooperativa Agrícola. Podem dir que la realitat és que Cambrils és la capital gastronòmica de la Costa Daurada", va manifestar.

Èxit de les primeres jornades dels Fideus Rossos

Carme Cros va explicar que la primera edició de les jornades dels Fideus Rossos van ser les que van tenir més èxit, juntament amb les de la galera, un èxit que s'espera repetir enguany. Per la seva banda, Pep Pellicer va agrair la col·laboració del consistori i de Damm per poder tirar endavant les jornades i donar un "impuls a un plat molt típic de Cambrils". El representant de l'Associació de Restauradors de Cambrils va apuntar que els menús dels restaurants són tancats i tenen un preu des dels 12 fins els 42 euros. "Hi ha propostes molt tradicionals i n'hi ha d'altres que són molt agosarades", va afirmar.

Els restaurants participants són Al Punt, Acuamar, Bec d’Or, Can Bosch, Casa Gallau, Can Solé, Casa Port, Club Nàutic, Denver Cambrils, Dofí Verd, Duomo, El Faro, El Morter, El Pescador, El Pósito, El Timón,  Fonda Montserrat, Gami, Germans Miquel’s, Gust de Mar, La Galera, La Palmera, Lekeitio, Les Barques, L’Espurna, L’Indret, L’Original, Montserrat, Nou Piñas, Portus, Rincón de Diego i Rovira.

Per altra banda, enguany hi ha la nova aplicació gratuïta per consultar els restaurants i els menús al portal Gastronosfera.

Comenta aquest article