Cultura

S'obren les inscripcions a la ruta històrica comentada Espais d'Escola pel Barri Antic

Per Redacció

Ruta històrica comentada Dels camins als trens, que va tenir lloc a finals de novembre de l'any passat

Ja s'ha obert el termini per inscriure’s a la ruta Espais d’escola, que el diumenge 23 de novembre a partir de les 10.30 hores del matí organitzaran el Museu d’Història de Cambrils i l’Arxiu Municipal de Cambrils. Durant tot el matí es visitaran diferents llocs del Barri Antic de Cambrils que, al llarg de la història han estat relacionats amb l’ensenyament. En cadascun d’aquests indrets s’explicaran testimonis relacionats, es llegiran documents que expliquen el seu ús i es recordarà com els cambrilencs aprenien a llegir i a escriure.

L’assistència és gratuïta però cal inscriure’s prèviament trucant a la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils (tel. 977 363495, de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 20 hores, dissabtes de 10 a 13 hores).
 
L’activitat s’inclou dins del cicle Anar a estudi: ensenyament a Cambrils (segles VIII-XX), que és la IXa edició dels cicles de memòria de tardor organitzats per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils des de l’any 2006. Aquests cicles posen sobre la taula aspectes de la història de Cambrils que han deixat rastre en la memòria a través dels documents, els objectes, els records de les persones i els espais del municipi.

Comenta aquest article