Informació general

Comaigua congela les tarifes de subministrament d'aigua

Per Redacció

Seu de Comaigua a Cambrils

El passat 27 d'octubre, el Consell d’Administració de Comaigua va aprovar per unanimitat congelar les tarifes d’aigua potable i clavegueram per al 2015 dels municipis del Baix Camp on dóna servei. L’acord s’estén a altres conceptes relacionats amb el servei d’aigua, i en el cas de Cambrils és el segon any consecutiu en què es congelen les tarifes de l'aigua i del clavegueram.  
 
Aquesta decisió s’ha adoptat per la situació econòmica de crisi continuada que viuen moltes famílies i malgrat els increments dels costos del servei de l’aigua,  entre els quals es troba l’energia elèctrica i la compra d’aigua en alta. La congelació de tarifes també ha estat possible gràcies a diverses iniciatives de l’empresa comarcal, algunes d’elles relacionades amb la millora de l’eficiència i a la retenció de costos.  
 
Comaigua és una empresa mixta formada per Secomsa (empresa pública del Consell Comarcal del Baix Camp) i per Sorea, del Grup Agbar, que gestiona el servei integral de l’aigua a Cambrils, Vinyols i els Arcs, les Borges del Camp, Castellvell del Camp, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i la Selva del Camp. A més, per encàrrec del Consell Comarcal del Baix Camp, Comaigua gestiona les depuradores d'Alforja, Botarell, Montbrió del Camp, Riudecanyes, Riudecols i Vilaplana.

Comenta aquest article