Resultats dels equips base del CFS Laguna corresponents al cap de setmana del 8 i 9 de novembre:

Partit de segona divisió juvenil entre el CFS Laguna i el Vila-rodona

Primera Divisió Juvenil:
CFS Laguna 2 - Futbolpax Tarragona 5
Mal partit on es van perdre els tres punts als minuts finals per manca de concentració de l'equip local.

Segona Divisió Juvenil:
CFS Laguna 0 - Vila-rodona CF 1
La falta de gol dels cambrilencs i l'errada d'un penal a pocs minuts del final del partit van fer que els visitants s'emportessin la victòria.

Divisió d'Honor Cadet:
CFS Laguna 4 - Sant Joan de Vilassar 6
Els cambrilencs continuen perdent partits en els minuts finals. Està costant l'adaptació a la màxima categoria, però de ben segur que, aviat arribaran els bons resultats.

Segona Divisió Infantil:
CFS Laguna 1 - Mare Molas Reus 10
Tot i l'ampli marcador, l'equip local no va fer un mal partit, davant de l'equip punter de la categoria, el Mare Molas de Reus.

Primera Divisió Aleví:
CFS Laguna 5 - Vandellòs 3
Els alevins de l'equip cambrilenc continuen sumant victòries i se situen a la zona alta de la classificació. Van vèncer en un partit que no va perillar en cap moment.

Primera Divisió Benjamí:
CFS Laguna 2 - Alforja FS 3
Un 0-3 en contra va ser massa feina per remontar per al Laguna. Tot i així, amb esforç i sacrifici, l'equip es va aconseguir acostar fins el 2-3 a 10 minuts del final.

Amposta FS 13 - CFS Laguna-Guillem Fortuny 1
Les baixes i la gran qualitat dels ampostins van resumar la golejada contra el CFS Laguna-Guillem Fortuny.

Lliga pre-benjamí Reus:
La Vitxeta 8 - CFS Laguna 8
Una part guanyada, dues empatades i una perduda va ser el balanç del primer partit dels babys del club. Dóna gust veure la il·lusió que hi posen a cada jugada.