Esports

L’embarcació Raquero d’Eugenio López, del Reial Club Nàutic de Tarragona, guanya la 38a regata de creuers Los Roques

Per Redacció

Tripulació de l'embarcació guanyadora amb els regidors de Turisme i Esports

L’embarcació Raquero d’Eugenio López Chacarra, del Reial Club Nàutic de Tarragona, va tornar a guanyar la regata de Creuers Los Roques, com ja va fer l’any passat. Aquesta és la regata més emblemàtica del Club Nàutic Cambrils i que aquest any arribava a la seva 38a edició, sent alhora 4t Trofeu Hermanos Guasch. La regata era a la vegada puntuable per la Copa Catalana de Creuers Zona Sud.  

Amb 21 embarcacions participants, la jornada de dissabte va començar amb la reunió de patrons i a les 12 del migdia les embarcacions van sortir, puntuals, per afrontar la tradicional travessa fins al far de Tortosa i completar 41 milles nàutiques, tot i que no totes ho van aconseguir per la falta de vent que va marcar la jornada. L’embarcació Raquero va ser la primera en tornar a Cambrils, poc abans de les nou de la nit. Amb totes les embarcacions a port, els esperava un sopar conjunt al Barlovento.

Diumenge, la sortida es va fer a les onze del matí, amb més vent i fins i tot pluja, per un recorregut sobrevent sotavent de 3 milles. Després de dinar, a les quatre de la tarda es van lliurar els premis, amb la presència de Joaquim Oliva, president del Club Nàutic Cambrils; Rodolf Guasch, d’Hermanos Guasch; Lluís Abella, regidor d’esports de l’Ajuntament de Cambrils i Xavier Martí, regidor de Turisme.

Dos podis més per a embarcacions del CN Cambrils

Un a un els guanyadors van ser cridats a recollir els premis. Tumbau de Quique Gascón, del club local, s’enduia la tercera posició en la classificació conjunta de classe 1 i 2. La segona posició era per Arosa, de Fernando Garcia, del Club Nàutic Hospitalet Vandellòs, mentre que la primera posició era per a l'embarcació Raquero, d'Eugenio López Chacarra, del Reial Club Nàutic Tarragona, vencedor absolut.
En les classes 3 i 4, la tercera posició era per Bonadventure, de Cristina Cendra, del Club Nàutic Cambrils; la segona per Somnium, de Pau Camí, del Club Nàutic Sant Carles de la Ràpita. Finalment la primera posició requeia en Salao Tu, de Manuel López, del Club Nàutic Salou.

Joaquim Oliva va agrair la participació de tots, emplaçant-los a repetir l’any vinent i a tornar a gaudir de la competició i del bon ambient que es viu durant els dos dies de competició.

El regidor d'Esports amb Manuel López, de l'embarcació Salao Tu del CN Salou

Imatge de la regata disputada aquest cap de setmana

Comenta aquest article