Esports

Victòries del Cambrils United i el Vilafortuny i derrota del FC Cambrils

Per Redacció

El Cambrils United es va imposar a l'Internacional de Reus en el partit disputat ahir al matí a l'Estadi Municipal

Futbol

Segona Catalana

Gandesa 4 - FC Cambrils 0

Clara derrota del FC Cambrils al camp del Gandesa per 4 a 0. Els cambrilencs es van veure superats per l'equip local que, en tot moment, es va mostrar molt més endollats. El FC Cambrils va quallar un mal partit i, a més, no va tenir gaire fortuna en les poques ocasions de gol que va disposar. En canvi, el Gandesa va aprofitar les seves oportunitats i va marcar dos gols a cada part. Tres dels quatre gols van arribar per errades defensives dels cambrilencs, per manca de concentració.
Actualment, el FC Cambrils ocupa el catorzè lloc de la classificació. El proper cap de setmana rebrà la visita del Camp Clar.

Tercera Catalana

Cambrils United 3 - Internacional de Reus 0

Victòria còmoda del Cambrils United a casa contra l'Internacional de Reus, darrer classificat de la competició. Els cambrilencs van dominar durant gairebé els 90 minuts  de joc. David, al minut 6, va marcar el primer gol i només quatre minuts més tard, Thiago aconseguia el segon gol favorable al Cambrils United. A la segona part, els cambrilencs van relaxar el seu joc i no van crear gaires ocasions de gol. Finalment, al minut 44, Arnau marcava el definitiu 3-0.

La propera setmana, el Cambrils United jugarà a casa del Falset Esportiu, primer classificat. A hores d'ara, l'equip cambrilenc ocupa la quarta posició de la classificació.

Mas Pellicer 1 - Vilafortuny 3

Important victòria del Vilafortuny al complicat camp del Mas Pellicer, a Reus. Els locals van desplegar un joc força dur, amb nombroses faltes i interrupcions al llarg del partit. De fet, els reusencs van ser sancionats amb vuit targetes grogues i una targeta vermella directa, per només dues grogues per part dels cambrilencs. Al minut 16 de la primera part, un clar penal a favor del Mas Pellicer els va donar l'avantatge en el marcador, però només uns minuts després, el Vilafortuny empatava mitjançant Alberto. En el minut 34 de la primera part, Rubén situava l'1 a 2, abans del descans. En la represa, el Vilafortuny va introduir diversos canvis per la lesió de tres dels seus jugadors. Deu minuts abans del final del temps reglamentari, en el minut 80, Piqué feia el definitiu 1 a 3, després d'aprofitar un rebot.
Amb aquesta victòria, el Vilafortuny ocupa la setena posició de la classificació. La propera setmana rebrà la visita de l'Alcover.

Bàsquet

Sènior masculí

CB Castelldefels 62 - CB Cambrils 71

Aquest cap de setmana el sènior A va jugar a la pista del CB Castelldefels. Va ser un partit amb molt de treball, en què els cambrilencs –amb moltes baixes– van anar de menys a més. Al llarg de tot el partit, el desenllaç del matx era imprevisible, perquè en els primers minuts del primer període els cambrilencs van arribar a perdre de 10 punts. Posteriorment, aquest desavantatge el van reduir, però no van poder capgirar-lo, fins els minuts finals del tercer quart. Només començar el darrer període, els castelldefelencs es van tornar a posar al davant, però els cambrilencs van reaccionar i van aconseguir avantatges d'un màxim 6 punts fins el minut 8, en el què un parcial (6,0) del Castelldefels, va empatar el partit a 62. La reacció dels visitants no es va fer esperar i un parcial de (0,9) els va conduir a la fi del partit i a la victòria per 62 a 71.
La marxa del partit va anar de la següent manera:
El primer quart va ser favorable al Castelldefels per (16,10). La diferència al seu favor van mantenir-se al voltant dels 6 punts i la màxima va ser de 10 al minut 8, (16,6). En el segon període quan els cambrilencs perdien de 8 punts, (20,12) minut 2, van endossar un parcial de (0,7) que els va situar a 1 punt dels del Baix Llobregat, (20,19) minut 5. La resposta local amb un (6,0) els va situar 7 punts amunt, (26,19). A partir d’aquí, les diferències sempre van estar al seu favor i per sota d’aquest valor, fins arribar al descans amb el resultat de (36,32). Parcial visitant de (20,22).
En el tercer quart, els avantatges van estar del costat del Castelldefels, amb valors màxims de 7 punts. En el minut 8 quan el resultat era de (49,43), un parcial del Cambrils de (0,7) en els últims 2 minuts, els va situar al capdavant del marcador per primera vegada en tot el partit i acabava el període en (49,50). Parcial (13,18). 
L’últim quart va començar amb dues cistelles de 2 punts del Castelldefels que va posar el Cambrils 3 punts avall, minut 2. La reacció dels del Baix Camp amb un parcial de (0,9) els va permetre agafar una diferència màxima de 6 punts al seu favor, (53,59) minut 5. Posteriorment en el minut 6 quan el resultat era de (56,62), els del Baix Llobregat amb un parcial de (6,0) van empatar el partit a 62, minut 8. A partir d’aquest moment fins a la fi del matx, un (0,9) del Cambrils els va conduir a la victòria per (62,71). Parcial (13,21).
Destacar els 20 punts de Peris i, donades les baixes de l’equip, el debut de tres cadets; Jordi Rovira, Marc Torrente i Àlex Rodríguez.   

Sènior masculí B Sub25

CB Calafell 79 - CB Cambrils 50

Sènior femení

CB Cambrils 43 - Ploms Salle B 52

El CH Cambrils es va imposar a l'AEH Les Franqueses en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Handbol


Segona Catalana sènior masculí

CH Cambrils 25 – AEH Les Franqueses 18      

L’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils va tornar a la bona línia i va sumar la seva quarta victòria, en un partit força més igualat del que diu el resultat final. Els cambrilencs no van estar especialment inspirats, però un cop més van treure el partit endavant gràcies al bon treball defensiu i a algunes ratxes d’inspiració ofensiva.
L’encontre es va iniciar amb els dos equips un xic freds i durant el primer quart d’hora cap dels dos va poder imposar el seu domini, mantenint-se una igualtat absoluta, però a partir de llavors els cambrilencs van passar a liderar el marcador i van obrir les primeres petites rendes de dos o tres gols. Una lleu reacció dels vallesans els permetia situar-se a només un gol de distància (10-9) a poc més de cinc minuts del descans, cosa que feia preveure que tot quedaria per decidir-se en el segon temps. Però en uns minuts d’encert local, amb la defensa a un altíssim nivell i ràpides transicions, els van permetre aconseguir la màxima diferencia i marxar als vestidors amb cinc gols d’avantatge (14-9).
El segon temps va iniciar-se amb els cambrilencs disposats a sentenciar l’encontre i en els primers cinc minuts van poder ampliar el seu avantatge fins als set gols (18-11) i semblava que en qüestió de minuts podrien acabar amb la resistència visitant. Però res més lluny de la realitat, els vallesans van reaccionar i de quina manera amb un parcial de (0-4), que va obligar als cambrilencs a demanar temps mort i refer-se del cop rebut, sabent que quedaven vint minuts per davant i que no podien deixar escapar la victòria. Altre cop van saltar a la pista conscients d’això, amb un canvi de sistema defensiu i molta més actitud, van aconseguir controlar els atacs visitants i tornar a prendre una mica més de coixí, (20-16, min.45), però això no va ser suficient per asserenar els ànims locals i les nombroses pèrdues de pilota en els següents minuts, els impedien acabar amb la resistència barcelonina. Amb 22-18 es va entrar als darrers cinc minuts i just llavors els cambrilencs van patir dues exclusions de forma gairebé consecutiva, però lluny de patir pel resultat, la defensa es va multiplicar i no va permetre als visitants anotar cap més gol i quan aquests ja pressionaven a la desesperada els cambrilencs van gaudir de clars llançaments i van acabar enduent-se el partit amb set gols de diferència.  
Amb la victòria els cambrilencs tornen al segon lloc, amb els mateixos punts que el líder. La setmana vinent hauran de viatjar fins a Sabadell per enfrontar-se a l’Oar Gràcia, un dels cuers de la classificació, però que voldrà aprofitar la ocasió per reivindicar-se.

Primera Catalana sènior femení

El CH Cambrils femení va perdre a la pista del Perelló

H Perelló 33 – CH Cambrils 12


Derrota de l’equip sènior femení del Club Handbol Cambrils, en l’encontre disputat al Perelló aquest diumenge. Les cambrilenques no van disputar un bon partit i van caure amb contundència davant un rival més experimentat, que va saber portar el partit al seu terreny en tot moment. 
Les noies cambrilenques van sortir a la pista amb ganes de reafirmar el bon joc i l’estat de forma de les darreres setmanes, però aquest cop es van topar amb un equip molt consistent i experimentat que els va posar les coses realment difícils. Les visitants van intentar-ho de totes les maneres possibles, però la defensa ebrenca va resultar gairebé impenetrable al llarg dels seixanta minuts, donant nombroses ocasions a les locals d’aconseguir gols a la contra.
La propera jornada les cambrilenques jugaran el seu primer encontre com a locals. Serà aquest proper dissabte a les 19:30h al Palau d’Esports de Cambrils davant del CEH Vendrell.

Futbol Sala

Riba-roja d'Ebre 6 - CFS Mediterrani 4

Patacada del sènior del CFS Mediterrani a la pista del cuer on va deixar els 3 punts per als locals. En un horari estrany, una pista inadmissible per a la màxima divisió tarragonina i un àrbitre que va tenir un arbitratge molt discutible.
El Mediterrani va a sortir a pressionar, però aviat va desistir degut a l'estat de la pista, més escaient per a patinatge sobre gel que per a disputar un partit de futbol sala. Poc a poc, es va fer anant fent senyor del partit i qui controlava el ritme de partit. El Riba-roja es dedicava a fer jugades directes que sovint acabaven en pèrdues de pilota. Als 10 minuts i, fruit de treballar les bandes del contrari, que els va obligar a obrir el centre, un passada va arribar a Alexis que marcaria el 0-1 amb el que acabaria la primera part. Dels 10 als 20 minuts, molta tranquil·litat en el joc del Mediterrani que basculava molt bé les bandes i obligava a defensar en tot l'ample de pista al Riba-roja.
La segona part va començar una mica més freda i el Riba-roja va esperonar amb força els primers moments. Poc a poc el Mediterrani cedia la possessió de la pilota i havia de defensar jugades cada vegada més perilloses. Després d'un parell d’intents d’allunyar la pilota de l’àrea, els de la Ribera van marcar l’empat en una pilota dividida. A partir d’aquí i en contra de totes les premisses del partit, el Mediterrani es va xocar una vegada i una altra contra la defensa local i va cedir definitivament el ritme del partit. Potser en l'ocasió menys clara i amb un xut des de la banda, el Riba-roja aconseguia el 2-1. En un intent de capgirar la situació, el Mediterrani va caure en un joc totalment vertical i individual. Fruit d’això en el mateix minut arribava el 3-1 i el 4-1. A partir d'aquí, els visitants van intentar jugar menys precipitats i intentar entrar altra vegada al partit, però l’actuació de l’àrbitre amb faltes rigorosíssimes en contra no els va deixar centrar-se en el seu joc. Poc a poc el joc dels cambrilencs va obligar a cometre la sisena falta als locals. Fins a 2 dobles-penals va disposar el Mediterrani, però no va estar encertat.
A falta de 8 minuts els vistitants van sortir de 5, però una dolenta elecció del tir va arribar franca per al porter que des de la seva àrea va marcar el 5 a 1. Lluny de desanimar-se el Mediterrani aconseguia marcar en els minuts 37,38 i 39, que el feien entrar dins del partit, però poc després el Riba-roja va marcar el 6-4 definitiu.
El proper partit serà a casa contra l’Alforja un visitant molt perillós dissabte a les 17:30 hores.

Hoquei

Primera Catalana

CP Vilafranca B 3 - Cambrils CH 5


No ha estat el millor partit de la temporada però l’encert del Cambrils de cara la porteria contrària i la bona actuació del porter cambrilenc Joan Tàsies han fet possible que el Cambrils tingui tres punts més a la classificació.
El partit va començar molt bé per l’equip cambrilenc ja que al segon 54” del començament els jugadors Arnau Moragas i Rubén ja havien fet pujar el 0-2 al marcador del pavelló vilafranquí. Al minut 7 el Vilafranca fa pujar al marcador el primer gol dels locals desprès de finalitzar un ràpida jugada de contraatac. El joc va continuar ple de despropòsits per ambdues parts però al minut 21 el Vilafranca, gràcies a un penal al seu favor, va fer pujar l’empat al marcador 2-2.
Semblava que el partit s’estava girant en contra de l’equip del Cambrils quan un xut encertat al minut 32 del jugador Arnau Moragas desfeia l’empat al marcador deixant-lo en 2-3 i un minut més tard, al minut 33, una jugada ben trenada de tot l’equip del Cambrils va donar lloc a una bona rematada del jugador Marcos Serrano i va fer pujar al lluminós del pavelló el 2-4. En aquests tres minuts frenètics el Vilafranca va fer el tercer gol pels locals 3-4; finalitzant amb aquest resultat la primera part del partit.
La segona part va començar de la mateixa manera que la gran majoria de temps de joc de la primera, anades i vingudes amb aturades dels porters i rematades lluny dels tres pals d’ambdues porteries.
Al minut onze de la represa una molt bona jugada del Cambrils finalitzava amb una gran rematada del jugador Marcos Serrano fent pujar al marcador el cinquè gol del Cambrils i el més bonic de la nit (3-5). Uns minuts mes tard, concretament al 15 es produeix un penal a favor del Vilafranca que fa que Joan Tàsies arrodoneixi la seva actuació amb una gran aturada.
El joc va ser molt net entre tots dos equips i la mostra d’això és que cap d’ells va arribar a la desena falta; només va haver una falta directa i va ser xiulada a favor del Cambrils per una entrada a un jugador visitant. La pena va ser executada pel jugador Arnau Moragas i no va poder finalitzar en gol.

El proper divendres 14 de novembre, a més del partit corresponent a la vuitena jornada que el Cambrils CH disputarà contra el CH Juneda, també es farà a partir de les 19’30 de la tarda la presentació de tots els equips de la base del nostre club.

Segona Catalana

Cambrils CH B 2 - CH Castellet 8


Tennis taula

Primera territorial
Cornudella "A" 3 - Les Barques Cambrils "A" 4
L'equip cambrilenc va guanyar els punts en el dobles. Van destacar els jugadors Daniel Algaba, Guillermo Servetti i Marc Marchante.
L'equip és tercer de la classificació.

Segona territorial
Dinamyc System Cambrils "B" 5 - Amposta "B" 1
Còmode resultat de l'equip cambrilenc. Els jugadors van ser Daniel Crespo, Marc Crespo i David Martínez. L'equip ocupa el segon lloc de la classificació.

Tercera territorial
Autoplancha Platino Cambrils 5 - La Selva "D" 1
L'equip vèncer apostant amb un jugador benjamí. Els jugadors van ser: Ramón Tost,Toni Parra, Pablo Alday de l'institut Ramon Berenguer IV i Adam López del col·legi Santa Caterina de Vinyols.
L'equip es manté invicte i ocupa el primer lloc de la classificació.

Perruquería Crisart Cambrils 5 - La Selva 0
Contundent victòria de l'equip de Cambrils.
Els jugadors van ser: Pablo Alday de l'institut Ramon Berenguer IV i Djordje Minakovic de l'escola La Bòbila. L'equip està invicte i és primer.

Comenta aquest article