Informació general

Detinguts a Cambrils dos presumptes lladres que fugien després de robar en un pis de l'Ametlla de Mar

Per Redacció

La Policia Local de Cambrils va detenir, el passat dijous a la tarda, dos presumptes lladres que fugien després d’haver comès un robatori amb força en un domicili de l’Ametlla de Mar. Cap a les 17:24 hores, la Policia Local de l’Ametlla de Mar va comunicar a la comissaria de Cambrils que estaven perseguint el vehicle dels sospitosos –un Renault Megane Coupé gris– per la carretera N-340 i que l’havien perdut per la zona d’Almadrava. Els agents de l'Ametlla també van donar l’avís als Mossos d’Esquadra i a altres policies locals com les de l’Hospitalet de l'Infant i de Mont-roig del Camp.

Finalment, els va poder interceptar una patrulla amb moto de la Policia Local de Cambrils que els estava esperant a la rotonda de l'avinguda Nova Augusta amb Camí de Reus (Lidl). El cotxe dels suposats delinqüents va entrar a la rotonda en direcció contrària i amb dues rodes punxades i va col·lidir contra un mur de formigó. Els dos ocupants van sortit del vehicle accidentat i van fugir corrents en direcció al Camí de la Creu, però els dos agents locals van iniciar la persecució i van aconseguir aturar-los a l’alçada del carrer d'Antígons, on finalment els van detenir per presumpte delicte de robatori, conducció temerària i desobediència greu als agents d’autoritat. Posteriorment, van fer acte de presència al lloc dues dotacions policials del cos dels Mossos d’Esquadra de Cambrils, una dotació de Mont-roig i una altra de l’Ametlla de Mar.

Un cop escorcollat el vehicle, es van localitzar al seu interior tots els objectes sostrets al domicili de l’Ametlla de Mar. Els detinguts són  J.G.M. de 27 anys i veí de Camp Clar i J.B.G. de 25 anys i veí de Reus. Tots dos tenen diversos antecedents policials.

Comenta aquest article