Informació general

Podem Cambrils obre un punt d'informació i votació a les primàries dels seus òrgans de direcció

Per Redacció



Logotip de Podem Cambrils
El Cercle Podem Cambrils ha posat en funcionament un punt informatiu i de votació online per als cambrilencs i cambrilenques que vulguin participar a la votació de candidats a les primàries als seus òrgans de direcció: la Secretaria General de Podemos, el Consell Ciutadà i la Comissió de Garanties Democràtiques. Els participants podran seleccionar aspirants de diverses candidatures a la vegada, ja que el sistema de votació establert és de llistes obertes.
 
A més, segons han informat des del Cercle Podem Cambrils, els simpatitzants que no estiguin inscrits al cens de Podemos –condició per a participar a les votacions–, tindran l'oportunitat d'adherir-se a la formació al mateix punt. El punt estarà en funcionament a un local situat al número 16 del carrer d'Extremadura, avui dilluns i dimecres 12 de novembre de les 10 a les 12 hores, i el divendres 14 de novembre de les 19 a les 21 hores.

Per a mes informació, els interessats poden contactar amb el Cercle Podem Cambrils a través de l'adreça de correu electrònic podemcambrils@gmail.com o visitar la web http://podemcambrils.wordpress.com

Comenta aquest article