Informació general

La UEC presenta el nou curs a les famílies dels alumnes

Per Redacció

L'alcaldessa i la regidora d'Ensenyament van participar en la reunió informativa de la UEC

L’equip de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) es va reunir ahir amb les famílies dels seus 10 alumnes per presentar el curs 2014-2015. L’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, i la regidora d’Ensenyament, Carmen Quintana, van obrir la reunió parlant dels objectius de la UEC, l’oportunitat que representa pels alumnes i les dades del curs actual.

A continuació, la direcció i els tres professors van explicar les assignatures que treballaran, els tallers i les sortides, les xerrades, el sistema d’avaluació i les singularitats del projecte UEC. L’atenció individualitzada i en petit grups, els aprenentatges de caràcter funcional i pràctic, el seguiment personal i familiar i la comunicació família i centre educatiu són els eixos fonamentals de la tasca d’educativa.
 
L’objectiu de la UEC és garantir l’atenció educativa necessària a l’alumnat amb necessitats educatives especials derivades de la inadaptació al medi escolar. Ofereix la possibilitat de seguir l’etapa d’ESO en un grup reduït, d’acord amb les corresponents adaptacions curriculars individualitzades. L’escolarització a la UEC comporta una escolarització compartida amb el centre docent on l’alumne/a estigui matriculat.

Comenta aquest article