Informació general

El PSC assegura que, "en tota la història democràtica de la nostra ciutat no hi ha hagut un govern més opac i més prepotent que l’actual"

Per Redacció

Els regidors socialistes durant el ple ordinari del passat mes de setembre

El grup municipal del PSC ha enviat un comunicat de premsa per a denunciar la política de personal que està duent a terme l'equip de govern. En aquest document, l'agrupació socialista denuncia que el govern ja ha acomiadat els dos treballadors interins que es van incorporar a la plantilla municipal a principis del passat mes d'octubre. Recordem que la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya obligava el consistori a readmetre aquests dos treballadors i la seva incorporació es va aprovar durant el ple ordinari del mes de setembre.

Segons el PSC, durant el ple del 28 d'octubre, "el govern, per boca de la nova regidora de personal, diu que l’objectiu principal és la transparència. El mateix dia 28 tenim coneixement que els dos interins han estat acomiadats per canals no oficials havent-hi una junta de portaveus el dia 23. Nosaltres, com molta gent de Cambrils, no veiem cap voluntat ni de diàleg, ni de transparència". 

"Cap dels regidors socialistes va robar"

En el comunicat, l'agrupació socialista manifesta que durant els anys de govern tripartit "es van perdre algunes decisions equivocades, malgrat tot el balanç global és molt positiu, però cap dels regidors socialistes va robar, ni va acomiadar treballadors municipals amb EROS, ni vam pujar un 30% l'IBI. En tota la història democràtica de la nostra ciutat no hi ha hagut un Govern mes opac i més prepotent per Cambrils que l’actual. Els cambrilencs no ens ho mereixem i estem convençuts que ben aviat ho expressarem a les urnes".

La nova comissió executiva reitera que vol ajudar el govern en la recta final de legislatura "per arribar a acords en tot allò que sigui essencial per a Cambrils i en defensa dels interessos generals dels cambrilencs. Per aquest motiu demanem a l’equip de Govern que recuperi la via de diàleg i de l’acord. No volem fets consumats ni menyspreus cap els regidors de l’oposició i els representants dels treballadors. Hem demanat estar a la mesa negociadora per intentar escoltar de primera mà les dues parts i si és possible ajudar a arribar punts d’entesa. Hem demanat informació sobre l’apropiació indeguda de diners públics per part d'un regidor de l’equip de govern i les conseqüències negatives que aquest lamentable fet ha tingut sobre el bon nom de Cambrils. Hem demanat documentació per tal de fer una proposta constructiva pels pressupostos municipals del 2015".

Totes aquestes peticions, segons el PSC, "encara no han estat ateses" però manifesten que continuaran treballant "per tal de dur a terme la nostra tasca de control, de fiscalització i impulsant propostes alternatives. Exigim a l’equip de Govern que abandoni el seu autisme polític i recuperi la voluntat d’entesa en els grans temes de ciutat. Encara som a temps de fer-ho possible si hi ha voluntat política per tirar-ho endavant. Encara, malgrat que el temps s’esgota".

Comenta aquest article