Informació general

L'Ajuntament trasllada una zona de jocs infantils des de la urbanització dels Quatre Camins fins a l'Eixample Platja

Per Redacció

àrea de jocs infantils a la urbanització dels Quatre Camins que serà traslladada al passeig de Francesc Macià

L'Ajuntament desmuntarà una de les quatre àrees de jocs infantils que hi ha a la zona verda de la urbanització dels Quatre Camins i la instal·larà al passeig de Francesc Macià, a l'Eixample Platja. Aquesta peça que es trasllada i s'arregla es composa d'una torre amb un tobogan, una rampa d'escalada i un gronxador. Des de fa força temps aquesta àrea de jocs estava envoltada de tanques impedint-ne l'accés. Una bona part dels cargols metàl·lics que hi ha repartits per l'estructura estaven sense la funda protectora de plàstic i suposaven un perill per a la canalla. D'altra banda, els gronxadors havien desaparegut i només hi quedava el ganxo de subjecció.

Aquesta actuació respon una petició que veïns de l’Eixample havien fet arribar a l’Ajuntament i que el departament de Medi Ambient ha posat en marxa. La nova àrea de jocs complementa la ja existent en aquest barri, al Passeig Lluís Companys, atès que aquesta té una edat d’ús recomanada de 6 a 12 anys, mentre que la nova està destinada per nens i nenes a partir de 3 anys.
D’altra banda, a la urbanització Quatre Camins, la brigada està pintant i condicionant els altres tres àrees de joc infantil que hi ha.  

Comenta aquest article