Societat

Exposició de moniatos disfressats a l'escola La Bòbila per celebrar la Castanyada

Per Redacció

L'exposició es moniatos disfressats es va fer el passat divendres, amb motiu de la celebració de la Castanyada

El passat divendres 31 d'octubre, amb motiu de la celebració de la Castanyada, l'escola La Bòbila va organitzar una exposició de moniatos disfressats. Aquesta era la primera vegada que l'escola organitzava aquesta mostra i l'activitat va tenir molt d'èxit gràcies a la implicació i col·laboració de les famílies de l'alumnat del centre.

Per participar a l'activitat, els alumnes de l'escola i les seves famílies havien de disfressar un moniato a casa, fent servir qualsevol tipus de material i tècnica plàstica –aprofitant roba, pintura, plastilina–, amb la màxima imaginació i creativitat, i amb la implicació de la canalla. L'objectiu principal era que les famílies compartissin amb els seus fills una estona divertida. Després l'havien de portar a l'escola per tal de muntar l'exposició de moniatos disfressats.

Durant la darrera setmana del mes d'octubre, l'alumnat va anar portant els seus moniatos disfressats i, el divendres 31, a partir de les 16.30 hores, les famílies i els xiquets de l'escola van poder visitar l'exposició al vestíbul de l'entrada, que també s'havia decorat amb motius de la tardor. A més, també es van exposar els gegants de l'escola, en Bob i la Lila, que es van vestir de castanyer i castanyer per a l'ocasió. De fet, aquella mateixa tarda, l'AMPA de l'escola els va fer ballar al pati amb motiu de la celebració escola de la Castanyada.

Comenta aquest article