Esports

Rutes ciclistes per les comarques de la Costa Daurada

Per Redacció

Ruta ciclista d'aquest passat cap de setmana

Una vintena de ciclistes arribats des de diferents punts de Catalunya van poder gaudir d'un cap de setmana de ciclisme a la Costa Daurada. L'empresa Cycling Costa Daurada va organitzar una estada de cap de setmana per donar a conèixer la riquesa de la zona per pedalejar tot l'any. L'exciclista i guanyador de la Vuelta Espanya l'any 1991, Melcior Mauri, va ser el convidat estrella.

Dissabte va tenir lloc la primera de les rutes programades. Els ciclistes es van dividir en dos grups per fer diferents itineraris, un més curt i un altre més llarg. Un dels grups va poder descobrir la Serra de Llaberia arribant fins al poble que dóna nom a la Serra i l'altre va gaudir dels paisatges de la Serra d'Almos i alguns indrets del Priorat. A més, el bon temps va acompanyar a una sortida plena de bon humor i alguna que altra esbufegada en els trams més durs.
Dissabte a la tarda va tenir lloc una xerrada tècnica per programar l'entrenament ciclista durant un any amb l'objectiu d'arribar en la millor forma possible als mesos de maig i juny. Època en que se celebren moltes de les marxes cicloturistes.

Ruta pel Baix Camp i el Priorat

L'endemà diumenge, els ciclistes es van dividir novament en dos grups per completar els recorreguts que els portaven a recórrer les carreteres del Baix Camp i el Priorat, passant pels colls de la Teixeta, Porrera, Alforja i Castillejos abans d'iniciar la tornada fins a Cambrils per Vilaplana. El primer grup va fer un tomb més llarg per pedalejar entre les vinyes del Priorat passant per Torroja, Vilella Alta i Baixa, Escaladei i Poboleda.

Tot en un cap de setmana d'esport i germanor, on el bon humor va predominar en tot moment. Cycling Costa Daurada té la voluntat de poder organitzar aquestes estades de cap de setmana per poder donar a conèixer el territori als ciclistes vinguts de fora.

Foto de grup dels participants a la sortida ciclista

Comenta aquest article