Esports

Resultats dels equips base del Club Handbol Cambrils corresponents a l'1 i 2 de novembre

Per Redacció

L'equip juvenil del CH Cambrils es va imposar al Vendrell en el partit disputat el passat diumenge al migdia

Resultats dels equips base del Club Handbol Cambrils corresponents als dies 1 i 2 de novembre:

Segona Catalana juvenil masculí:
CH Cambrils 34 – CEH Vendrell 24     

L’equip juvenil masculí del Club Handbol Cambrils va sumar, aquest passat diumenge, la tercera victòria consecutiva en les tres jornades disputades i continua en el grup capdavanter de la classificació amb 6 punts.
Els joves cambrilencs van enfrontar-se al Vendrell en un partit que els va exigir al màxim, però que van poder emportar-se a base de treball defensiu i contundència en atac. Els vendrellencs van plantar cara en un principi, però amb el pas dels minuts els locals van poder imposar el seu ritme ràpid i alegre, tal i com ens tenen acostumats i així van poder aconseguir nombrosos gols de contraatac. Poc a poc les distàncies es van anar eixamplant i en el darrer tram d’encontre no van haver de patir per la victòria.
El proper cap de setmana els cambrilencs viatjaran fins a Sant Pere de Ribes, per enfrontar-se als locals, un dels equips forts de la categoria i que posarà a prova l’estat de forma dels cambrilencs.

Segona Catalana cadet masculí:
BM Barberà 33 – CH Cambrils 25

Segona derrota de l’equip cadet masculí del club local en l’inici de la competició. Els cambrilencs es van desplaçar fins al Vallès Occidental, per enfrontar-se al Balonmano Barberà, líder momentani de la categoria. Els cambrilencs van plantar cara i van posar les coses realment complicades als barcelonins, però finalment es van veure superats en la segona meitat i van acabar cedint per vuit gols, cosa que no reflecteix del tot la bona imatge mostrada per l’equip de Cambrils.
Els cambrilencs tindran l'oportunitat de recuperar-se i sumar els primers punts de la temporada aquest proper dijous al vespre, quan es desplaçaran fins a Móra la Nova per enfrontar-se a l’equip local.

La resta d’equips base del club no van disputar partits, aquest passat cap de setmana, amb motiu de la celebració de Tots Sants.

Comenta aquest article